Nowy WoCh

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Re: Nowy WoCh

Post autor: Szczur22 »

Może zrobią tak jak w imperium (wózki dla 2 z 8 kolegiów magii tylko) i dadzą to co gracze lubią, samo mięsko- knightów na juggernatuach!
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Myślę, że Durin ma rację. Demoniczne wierzchowce mogą być bardzo ładnie zrobione i mają potencjał do wykorzystania.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Mysle ze to moze nie przejsc albo wsadza nam jakiegos transformesa ktory bedzie mogl byc zlozony jako np zaba palanquin nurgla albo jugger itp :D

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Albo kawaleria Slanesza na Grycankach :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Eldritch pisze:Albo kawaleria Slanesza na Grycankach :lol2:
Nie pisz tak, bo Cię pozwą. :lol2:
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Szczur22
Oszukista

Post autor: Szczur22 »

+Milion!

...albo nie, jednak nie chciałbym tego zobaczyć.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

Bez sensu, taka kawa dostałaby duże podstawki i zbierałaby kule z armat aż miło. :D
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Krzysiek_312
Oszukista

Post autor: Krzysiek_312 »

Na grycankach to chyba kawa nurgla :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

ehhh do booka pewno jeszcze koło 4 miechów więc pewno jeszcze dużo różnych plotek się pojawi... :twisted:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Napewno pojawi sie tez sporo zyczen ze storny graczy ale zobaczymy czym GW nas zaskoczy.

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

pewnie dostaniemy kawalerie na potworach, tak jak teraz imperium.
Oby GW wypuściło bohaterów nowych na różnego rodzaju wierzchowcach wg piętna: palankinach, biczach Slanesha ( tak jak pisze to przedmówca ), dyskach

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

rudobrody79 pisze:pewnie dostaniemy kawalerie na potworach, tak jak teraz imperium.
Oby GW wypuściło bohaterów nowych na różnego rodzaju wierzchowcach wg piętna: palankinach, biczach Slanesha ( tak jak pisze to przedmówca ), dyskach
Raczej nie spodziewałbym sie by zmieniali dość udane modele, choc pewnie dostaniemy ich finecastowe wersje. Obecny dyskowiec wygląda super a Epidemiusa z powidzeniem mozna uzywac za herosa na palanquinie. Do tego mamy Lordow na juggerach plus lordow na demonic mountach.
Mnie najbardziej brakuje jakiegos fajnego BSB-ka na steedzie i pewnie taki figs zostanie wydany, ale nie widze takiego modelu ktory by mogl wyjsc dla niego :) Mielibysmy Herosa z 4 albo 5-cioma wierzchowcami w wersjach normalnej albo BSB masakra jakas by to rozplanować i zmieścić w wypraskach :D

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

chodzi mi o to, że wypuszczą wymienione przeze mnie modele, ponieważ epidemius przeznaczony jest do armii demonów, natomiast
dostępny dyskowiec jest tylko w jednej wersji a potrzebny jest też z innym uzbrojeniem. bsb faktycznie brakuje na rumaku

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

na dysku można posadzić dowolnego charaktera, a pieszy dyskowiec wygląda całkiem nieźle. i ma nawet halabarde.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

macie juggerów więc wątpię, żeby dali wam kawalerię. Racze skłaniałbym się do opcji MI
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Mamy trzy monstrous infantry i trzy duże monstery, więc jeśli chcą nam dać coś nowego w deseń aktualnych trendów, to będą to (cholernie wysokie) warshriny i jazda na daemonic mountach lub juggerach, bo aktualnie nasza jedyna MI to characterzy na specjalnych mountach.
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Post autor: Robert.P »

Oprócz kawy mogli by zrobiś coś z bardziej klimatycznymi jednostkami oraz ulepszyć te co mamy.Mam na myśli np.Spawny,losowy ruch i max 2 w oddziale Lipa :?
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Czekam niecierpliwie na nowe modele :D Mam nadzieję, że wiele będę mógł podebrać bo chaos jest moim sprzymierzeńcem w konwertowaniu Ulryka.

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

na cytadeli napisali (cytując Bolsa), że reedycja w Warriorów w październiku :D taki CHAOS na studiach ?:D

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

sorki nie zrozumiałem tam chodzi o nowy podręcznik:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

ODPOWIEDZ