Dyskusja Ogólna
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Dyskusja Ogólna
Moim zdaniem jedyną przesadą w tym nowym booku do DE jest sea dragon cloak. Nam znerwili wl cloak, którym już nie działa na magiczny shootnig, a im to dali scaly skin na 5+. Może nie jest to jakiś overpower, ale pozwala to lekko zrobić kowboja już z asv na 2+. No i koszt, a nasz DA 20 pkt. na lordzie...
- W życiu nie zobaczysz dwóch rzeczy: pierwszego stołu i cycków.
Takie pytanko, może wy wiecie: czy warlocy dostają bonus do casta za szeregi jak Pink Horrory?
I proszę o pomoc, potrzebuję wykonać 4 fillery na podstawkach kawaleryjskich do SH/Reaversów i kiepsko mi z koncepcją idzie... Podsuniecie jakieś pomysły?
I proszę o pomoc, potrzebuję wykonać 4 fillery na podstawkach kawaleryjskich do SH/Reaversów i kiepsko mi z koncepcją idzie... Podsuniecie jakieś pomysły?

Let the River of Blood flow...
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Tak, mają taki bonus i liczą się jako 2lvl niezależnie od ilości, więc przy 3 szeregach mają +5 do CastaOpos pisze:Takie pytanko, może wy wiecie: czy warlocy dostają bonus do casta za szeregi jak Pink Horrory?

Zaczęli banner albo feniksa blokowaćHigh Elves
Frostheart Phoenix albo Banner of the World Dragon

kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Jakie jest źródło tego ograniczenia?
Wisła Kraków.
Jak na 1500 punktów to spoko
Myślałem że to jakaś propozycja na ETC 

Wisła Kraków.
Pixel pisze:Ej, ej co to za głupie ograniczenie dla HE w Krakowie na masterze?I jak się ma ograniczenie 0-1 rare do naszych rbt?? Mogę jedną maszynkę tylko wystawić??

kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
SPAM usunięty.
Double posty, gadki o pedałach oraz problemach dorastania roztrząsajcie sobie w prywatnych wiadomościach.
Jak dobrze ktoś napisał: na forum powinien być zachowany pewien poziom.
pozdrawiam,
A.
Double posty, gadki o pedałach oraz problemach dorastania roztrząsajcie sobie w prywatnych wiadomościach.
Jak dobrze ktoś napisał: na forum powinien być zachowany pewien poziom.
pozdrawiam,
A.

Battle Report: High Elves vs Bretonnians od miniwargaming.
Ciekawe malowanie figurek High Elfów swoją drogą.
http://www.youtube.com/watch?v=Z6bKZnfcvkI
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
ten gość co gra HE jest idiotądiuk pisze:Battle Report: High Elves vs Bretonnians od miniwargaming.

Strzępek informacji prosto z podforum PKS:
Edit: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 5#p1146955
Nie wiem, czy to już finalne stwierdzenie.1) Banner of the World Dragon
c) kara punktowa (-100 punktów) - tylko gdy wystawiony na oddziale (nie dotyczy BSB)
2) Epidemius
d) kara punktowa (-50 punktów) za każdy oddział z Mark of Nurgle (mam na myśli zarówno herosów, jak i oddziały, poza samym Epidemiusem)
3) Kairos
b) wybiera czary na poziomie rozpiski
4) Teclis
a) bez restrykcji
Edit: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 5#p1146955
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie, nie jest finalne. Finalne znajdzie się w ograniczeniach PKS, a podsumowaniem głosowania jest ostatni post Kudłatego w tym samym temacie.
dobrze że nas przytną bo ciągłe wygrywanie 20 -0 nudzi.
a taki zabieg da szanse innym graczom na czerpanie radości z rozgrywek i wreszcie hegemonia He zostanie obalona.
Ech żal. Niech nam jeszcze zbanują rary i specjale.
w sumie to nie zabieram głosu w takich dyskusjach ale mnie coś naszło. Pozdrawiam
a taki zabieg da szanse innym graczom na czerpanie radości z rozgrywek i wreszcie hegemonia He zostanie obalona.
Ech żal. Niech nam jeszcze zbanują rary i specjale.
w sumie to nie zabieram głosu w takich dyskusjach ale mnie coś naszło. Pozdrawiam
Mały update WiPa ETC
Zostaje 70 punktów na ekwipunek dla Prince'a.
Mieści wam się jakiś kozacki Star Dragon na 2400 ?• Ellyrian Reavers/Eagle/Eagle Claw Bolt Thrower, max 6
• Book of Hoeth/Banner of the World Dragon/Archmage with Lore of Death/Second Unmounted Frostheart Phoenix/Star Dragon, max 1
• Eagle Claw Bolt Trower (counts as 6)/Models with a shooting weapon, max 70
Zostaje 70 punktów na ekwipunek dla Prince'a.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Star Dragon z założenia jest kozacki. Prince jest tylko po to, żeby wystawić smoka i jeszcze ewentualnie przeżyć.