MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15
Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15
ale miał klamrę w pasku z motywem MarioBros
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- swieta_barbara
- habydysz
Ostatnio zmieniony 9 cze 2012, o 20:44 przez swieta_barbara, łącznie zmieniany 2 razy.
Masz rację, przydałoby się wdupić Ci jeszcze parę karniaków za całoształt. Jestem za!
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie za podliczenie Karniaków tylko nie adekwatność karniaków do regulaminu
Za po czasie odpowiedni 1 lub 5 lub 10:10 lub 0:0
Docelowo przyjmuję że sędzia zna regulamin, a dzisiaj coś mnie natchnęło i sprawdziłem
Za po czasie odpowiedni 1 lub 5 lub 10:10 lub 0:0
Docelowo przyjmuję że sędzia zna regulamin, a dzisiaj coś mnie natchnęło i sprawdziłem
Furion pisze: Czasu na bitwy jest dość, za do 3 min spóźnienia wlepiamy 1 karniak. Do 5 minut wlepiamy 5 karniaków. Spóźnienie powyżej 10 minut wpisujemy remis 10-10, 0-0 lub inaczej, wg uznania sędziego. W niedzielę będziemy bardzo restrykcyjni w tej kwestii!.
Panowie klops ma racje powinno bycKlops pisze:Zostałem poinformowanuy przez Furiona o
2 bitwa 2 za Po czasie
4 bitwa 2 za nieoddanie wyników
5 bitwa 2 za nieoddanie wyników
2 za tekst do Furiona
2 bitwa 5 za Po czasie
4 bitwa 5 za nieoddanie wyników
5 bitwa 5 za nieoddanie wyników
10 za tekst do Furiona
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Klops. Nie rozumiesz idei wlepiania karniaków, więc wytłumaczę. Tutaj nie chodzi o to, żeby siedzieć przy stoliku i wlepiać je jak porąbany na lewo i prawo, tylko po to żeby wymusić pewną dyscyplinę wśród graczy. Regulamin to jedno, decyzja sędziego głównego to druga rzecz. Jeżeli tego dalej nie rozumiesz, to nie wiem... mnie się już skończył czas i pomysły na tłumaczenie Tobie tego i owego.
Co do karniaków, to dostałeś:
2 za siedmiokrotne podważanie decyzji sędziowskiej w trakcie jednej bitwy
2 za spóźnienie
2 za spóźnienie
2 za naganne zachowanie.
Podsumowując, dostałeś bardzo mało punktów karnych. Podejrzewam, że większość sędziów Masterowych by się nie pitoliła i dała by Ci tyle, co sugeruje Relosu.
pozdrawiam
Furion
Co do karniaków, to dostałeś:
2 za siedmiokrotne podważanie decyzji sędziowskiej w trakcie jednej bitwy
2 za spóźnienie
2 za spóźnienie
2 za naganne zachowanie.
Podsumowując, dostałeś bardzo mało punktów karnych. Podejrzewam, że większość sędziów Masterowych by się nie pitoliła i dała by Ci tyle, co sugeruje Relosu.
pozdrawiam
Furion
Furion mi nie chodzi o to by poprawić moją pozycję ale wydaje mi się że Tomek powinien przeskoczyć Kudłatego, gdybyś tylko trzymał się regulaminu, a biorąc pod uwagę ligę te parę punktów może mieć znaczenie.
A co do ilości karniaków to mogłeś mi wklepać więcej podczas turnieju a nie wymądrzać się później na forum, w żadnym momencie nie negowałem słuszności karniaków dla mnie.
A co do ilości karniaków to mogłeś mi wklepać więcej podczas turnieju a nie wymądrzać się później na forum, w żadnym momencie nie negowałem słuszności karniaków dla mnie.
Zawsze jak czytam Twoje spam posty w mojej glowie pojawia sie melodia:Andrzej pisze:I jeszcze 5 za nieużywanie dezodorantu
http://www.youtube.com/watch?v=b5y2qqFaU4s
Trolling is a Art.
If know what i mean
Bo w zyciu najwazniejsza sa Marzenia i Ambicje.Lazur pisze:Czyli robiłeś wszystko żeby te karniaki dostać? Skoro wiesz, że źle robisz to po co robisz?Klops pisze:w żadnym momencie nie negowałem słuszności karniaków dla mnie.
Klops czlowiek ktory w najkrotszym sezonie zdobyl rekord polski w karniakach.
Jak nie rozumiesz idei karniaków (co już wytłumaczyłem) to idź na drzewo.Klops pisze:Furion mi nie chodzi o to by poprawić moją pozycję ale wydaje mi się że Tomek powinien przeskoczyć Kudłatego, gdybyś tylko trzymał się regulaminu, a biorąc pod uwagę ligę te parę punktów może mieć znaczenie.
Karniaków nie negowałeś, bo nie miałeś wyboru.A co do ilości karniaków to mogłeś mi wklepać więcej podczas turnieju a nie wymądrzać się później na forum, w żadnym momencie nie negowałem słuszności karniaków dla mnie.
To co negowałeś, to decyzje sędziowskie, np. odnośnie mierzenia, wheeli, zasięgów.
pozdrawiam
Furion
Weź to Lidderowi poślij ; pFurion pisze:Klops. Nie rozumiesz idei wlepiania karniaków, więc wytłumaczę. Tutaj nie chodzi o to, żeby siedzieć przy stoliku i wlepiać je jak porąbany na lewo i prawo, tylko po to żeby wymusić pewną dyscyplinę wśród graczy. Regulamin to jedno, decyzja sędziego głównego to druga rzecz. Jeżeli tego dalej nie rozumiesz, to nie wiem... mnie się już skończył czas i pomysły na tłumaczenie Tobie tego i owego.
Co do Klopsa czy karnych to sorry ale Furion miał aż nadto cierpliwości ^^ Zastanawialiśmy się czy krzyczeć Furionowi "nie dawaj mu karniaków" czy tez "nie zabijaj, nie warto" ; p Ja wiem, że zwałowałeś Andrzeja (czym liczymy nauczyłeś go że wałowanie jest złe i brzydkie) ale nawet tak dobry uczynek nie rozgrzesza na zawsze!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"