Ellyrianie. W wersji TT, czyli: lepiej nie będzie, wstydu nie ma (chyba), ale i szału też nie. Nie jest to moja ulubiona jednostka, dlatego ciesze się, że mam już ją za sobą Podstawka, na której stoją, służy tylko przenoszeniu i by się po szafie nie rozłazili, bynajmniej nie do grania
Tak, są niebiescy *_*
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Louen Loencoeur. Podstawka do dochaszczenia i dopieszczenia, zastanawiam się, czy nie machnąć mu sztandaru do zawieszenia na lancy - z drugiej strony jednak nie wiem, czy nie byłoby to za dużo dla i tak napycianego lilijkami i lwami rycerza. Nie wyszedł mi jakoś powalająco, choć i tak lepiej się prezentuje na żywo I jak to zawsze bywa, do usunięcia kilka rzeczy (np. odcisk palca na lancy :O, jak mogłam go nie zauważyć...)
War Hydra w wersji speed painting (a przynajmniej jak na mnie było speed ). Tak, wiem, że ta jedna głowa ma okropne łączenie z tułowiem, ale wydawało mi się, że dobrze to zalepiłam... a przynajmniej póki nie odpaliłam lampy błyskowej
Tak czy siak podoba mi się efekt końcowy ze względu na połączenie kolorów
Hydra ładna i kolorowa ale boki podstawki brzydkie:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Kurnoth hunter, póki co jeden jako przerwa w malowaniu bretońskich kropierzy Wiem, że kolorystyka nudna, bo zielona, ale chcę urzym,ać wszystkie moje drzewce i drzewcopodobne w jednej tonacji.