Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08.12
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08
Jako moderator ostrzegam śmiecha za używanie takiego języka.
Jako gracz i użytkownik forum za to muszę powiedzieć, że nikt za rękę nikogo na tego grilla nie ciągnął. Jak kogoś nie stać, to zawsze może sobie zrobić zakupy w biedronce, albo zapas kanapek. Obnoszenie się ze swoją biedą lub/i skąpstwem też wygląda dosyć słabo.
Jako gracz i użytkownik forum za to muszę powiedzieć, że nikt za rękę nikogo na tego grilla nie ciągnął. Jak kogoś nie stać, to zawsze może sobie zrobić zakupy w biedronce, albo zapas kanapek. Obnoszenie się ze swoją biedą lub/i skąpstwem też wygląda dosyć słabo.
-
- Oszukista
Ludzie wydajecie minimum półtora tysiąca na plastikowe/metalowe zabawki a jak macie wydać 15zł na obiad to marudzicie. Brak mi słów... zwłaszcza, że jedzonko było pyszne
Dzięki za kolejnego super mastera, jak będzie master za rok w Gorzowie to na pewno się pojawię.
Dzięki za kolejnego super mastera, jak będzie master za rok w Gorzowie to na pewno się pojawię.
Krzysiek_312 pisze:Ludzie wydajecie minimum półtora tysiąca na plastikowe/metalowe zabawki a jak macie wydać 15zł na obiad to marudzicie. Brak mi słów... zwłaszcza, że jedzonko było pyszne
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Master organizacyjnie udany!
W zeszłym roku, po wielu sprawach które mi się nie podobały byłem jedna z osób, które były przekonane, że chłopaki le wycelowali w balansie między robieniem świetnej imprezy a zarabianiem na niej. Dziś publicznie ODSZCZEKUJĘ (HAU HAU HAU) te słowa. Wszystko zrobione z pompa, nawet cena wejściówki była mniejsza niż się spodziewałem. A jak komuś nie odpowiadał całkiem syty obiad za 15 zł - zapraszam do knajpy z żarciem w pierwszym lepszym mieście (nawet nie podczas eventu).
TEGOROCZNE DMP oceniam na 10/10 w moje skali wypasu. Jedyne co mi się nie podobało to mój własny wynik i brak czasu na używanie wszystkich przygotowanych atrakcji!
W zeszłym roku, po wielu sprawach które mi się nie podobały byłem jedna z osób, które były przekonane, że chłopaki le wycelowali w balansie między robieniem świetnej imprezy a zarabianiem na niej. Dziś publicznie ODSZCZEKUJĘ (HAU HAU HAU) te słowa. Wszystko zrobione z pompa, nawet cena wejściówki była mniejsza niż się spodziewałem. A jak komuś nie odpowiadał całkiem syty obiad za 15 zł - zapraszam do knajpy z żarciem w pierwszym lepszym mieście (nawet nie podczas eventu).
TEGOROCZNE DMP oceniam na 10/10 w moje skali wypasu. Jedyne co mi się nie podobało to mój własny wynik i brak czasu na używanie wszystkich przygotowanych atrakcji!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
miło słyszeć słowa pochwały po 7 dniach spania góra 4h a dzisiejsza noc przede mną to odebranie obcokrajowców, i wysłanie busa po szwedów na ETC o 4.45 żeby zdarzyli na turniej
Wypas na maxa ; ) best week ever ; ) na plus moja ekipa, na plus organizatorzy na plus obcokrajowcy na plus tury na plus warzywny spinacz Furion (z wyrazami szacunku i miłości ;*) - generalnie zróbcie coś żeby ETC mieć też za rok ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Paraszczak
- Falubaz
Najlepszy turniej na jakim byłem ever. Żarcie świetne, w normalnych cenach i szybko. Organizacja 10/10. Na siłę szukam, żeby się do czegoś przyczepić ale nie daję rady. Fukkin osom guyz! Na następny Gorzów jadę na 100%! Z wiekiem coraz ciężej mnie zaskoczyć a tu proszę - pełne zaskoczenie! Dzięki panowie!
Relacja z ESC w dziale Dark Elves:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=160
pzdr: Paraszczak
Relacja z ESC w dziale Dark Elves:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=160
pzdr: Paraszczak
- Król Goblinów
- Wodzirej
edit/goblin error occurred/
Ostatnio zmieniony 30 sie 2012, o 10:49 przez Król Goblinów, łącznie zmieniany 1 raz.
usuwam Cię ze znajomych na FB
No nie Goblin tego ise nie spodziewałem... mialem świetną muzykę na uszach a jak Avast ryknał że trojan to do teraz mi szumi... ; p
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Król Goblinów
- Wodzirej
Wtf, internet mnie oszukał!!
no nic, takim razie: https://picasaweb.google.com/1012306299 ... mIqAvMCcHA
sorka
no nic, takim razie: https://picasaweb.google.com/1012306299 ... mIqAvMCcHA
sorka
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
O raju!
To na ESC też były te same medale?!
Ile ciastoliny na to wszystko musiało pójść!
To na ESC też były te same medale?!
Ile ciastoliny na to wszystko musiało pójść!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Słodka niespodzianka od klubu The Gamblers: http://thegamblers.pl/hot-news/petre-interview/