Orcze Gniazdo 24-25 maja Szczyrk
Wysublimowanom i finezyjnom raczej. Broniom.Fluffy pisze:Maczeta jest w tym przypadku bronią zbyt wysublimowaną i finezyjną. Na Orcze Gniazdo tylko z zardzewiałom czoppom lub alternatywom (to pewnie jakaś pała)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Poznań odpala furę - tylko jak my będziemy w figurki grać podczas jazdy
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Rzucam challange Furionowi, pytanie czy podejmie . Nie pisalbym tu ale nie chce przyjac przez fejsa :*
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Przecież na fejsie zostałeś zbanowany, za bycie maoistą.-Qc- pisze:Rzucam challange Furionowi, pytanie czy podejmie . Nie pisalbym tu ale nie chce przyjac przez fejsa :*
Na sms już Ci odpisałem - musisz sobie zasłużyć.
Nie męcz mnie więcej misiek - chociaż nie wiem jakie kanały komunikacji Tobie jeszcze zostały. List będziesz pisał?
pozdrawiam
Furion
O to sie nie martw - pisać nie umie.Furion pisze:Nie męcz mnie więcej misiek - chociaż nie wiem jakie kanały komunikacji Tobie jeszcze zostały. List będziesz pisał?-Qc- pisze:Rzucam challange Furionowi, pytanie czy podejmie . Nie pisalbym tu ale nie chce przyjac przez fejsa :*
pozdrawiam
Furion