Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Re: Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Po co będziesz marnowal czas na robienie zdjęć? Jest pełno poradników na ten temat, niech sobie szukają.
Hobgoblin wyszedł całkiem spoko.
Btw potem Ci wyśle zdjęcia jak wyszły te trawki.
Hobgoblin wyszedł całkiem spoko.
Btw potem Ci wyśle zdjęcia jak wyszły te trawki.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Kacpi 1998
- Masakrator
Zabrałem się wreszcie na powaźnie za tego nagasha i ilość detali aż zniechęca. Ponieważ już bardzo mi się nie chciało postanowiłem dla rozruchu intelektualnego pomalować to brzydactwo. Zajęło mi to tylko jakieś 5-7h (zabrałem się za to od razu jak wstałem czyli o 13 ). Malowanie takie szybkie ponieważ jest to chiński odlew, jest wiele dziur oraz krzywych elementów (nawet podstawka jest krzywa ) więc jakieś non metalic metale ani inne precyzyjne rzeczy nie wchodziły w grę. Myślę, że takim malowanie udało mi się wszystkie te niedoróbki zamaskować
Jutro kolega odda mi lakier po turnieju i jak już będzie finalnie skończony zrobię lepsze zdjęcia bo na tych poł hellcannona jest czerwone
PS. Czy ktoś wie czemu nie mogę zmienić rozmiaru zdjęcia na fotosiku? Ostatnio mogłem a teraz niezależnie od tego czy ustawię szerokość 1000 czy 400 pikseli nie ma róznicy. Da się to jakoś zrobić przez forum albo fotosika czy mam zmienić uploader ?
Jutro kolega odda mi lakier po turnieju i jak już będzie finalnie skończony zrobię lepsze zdjęcia bo na tych poł hellcannona jest czerwone
PS. Czy ktoś wie czemu nie mogę zmienić rozmiaru zdjęcia na fotosiku? Ostatnio mogłem a teraz niezależnie od tego czy ustawię szerokość 1000 czy 400 pikseli nie ma róznicy. Da się to jakoś zrobić przez forum albo fotosika czy mam zmienić uploader ?
pewnie zmienić.
ja daje na picasa i zachodziłem w głowę czemu też mam taki problem, aż ktoś mnie oświecił
No i i tak nie zmieniłem
ja daje na picasa i zachodziłem w głowę czemu też mam taki problem, aż ktoś mnie oświecił
No i i tak nie zmieniłem
powiedzieli, że nie powiększa
- Kacpi 1998
- Masakrator
Dobra już wykminiłem o co chodzi z tym fotosikiem. Wcześniej powiekszałem zdjęcia ale wzwyż bo figsy miałem wyższe niż szersze i mi to nigdy nie było potrzebne. Musicie się więc uraczyć dużą porcją małych zdjęć. Na zdjęciach przez dużą liczbę pomarańczy i czerwieni "obudowa" lufy wygląda jakby była cała czerwona a taka w rzeczywistości nie jest, jest tam osl z pod, którego prześwituje metal.
Opinie?
No to znowu biorę się za nagasha, obsługantów (poganiaczy) walnę póżniej
Opinie?
No to znowu biorę się za nagasha, obsługantów (poganiaczy) walnę póżniej
- Kacpi 1998
- Masakrator
taki pan
otrzymałem dzisiaj podstawkę i bitsy do konwertowanych mortisów więc jutro lub po jutrze będą zrobione
otrzymałem dzisiaj podstawkę i bitsy do konwertowanych mortisów więc jutro lub po jutrze będą zrobione
- Kacpi 1998
- Masakrator
na żaden, po prostu miał być pomalowanyDamik pisze:Na jaki poziom miał być malowany?
ty, nie cfaniakuj bo w innych galeriach dwie warstwy areografu wzbudzają u ciebie szacunDurant pisze:Dobry początek Nagasha czekam na końcowy efekt.
Durant pisze:Szacun za szatę, jest fajna
- Kacpi 1998
- Masakrator
przepraszam, nie chodziło mi o złośliwość tylko o pokazanie zachowań niektórych użytkowników, którym obrażanie innych sprawia przyjemność. Co do twojej pracy to jak na ciebie słaba według mnie w porównaniu do innych malunków
No to Kacpi, mi się nie podoba :c niebieski płaski, kości nie mają koloru kości....wgl cały jest płaski :/ podstawka jest tak prosta, że nawet ja bym dodał cokolwiek na nią! Nagash zasługuje, by dać mu coś od serca. A no i o jego brzuchu nie wspomnę bo to obrzydliwe! (nie dlatego, że tak super pomalowany..wręcz odwrotnie)
Ostatnio zmieniony 22 gru 2014, o 22:28 przez Damik, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakby kości ,szaty i ta eterycznośc były pocieniowane to wtedy całkiem całkiem by się prezentował. Sam model robi wrażenie dzięki rozmiarowi.
Dałbym coś na podstawkę.
Tak to jest jak się wszystko chce zastąpić areografem
Dałbym coś na podstawkę.
Tak to jest jak się wszystko chce zastąpić areografem
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!