Etam, beasty są bardzo dobre na singla! Na drużynówkę po prostu jeszcze lepsze. Na DMP byłem wystawką i 2 bitwy grałem breakthrough, 2x środek i 1x flagi. Centaurów miałem 5 i mi się mało sprawdziłyCauliflower pisze:Podpisuję się pod tym obiema rękami!Kołata pisze: BH można uznać za najlepszą armię na drużynówkach ze względu na możliwość parowania się pod scenariusze, które zbyt łatwo BH zdobywają (flagi i breakthrough). I to zostanie znerfione w najnowszym patchu. Do tego dochodzi możliwość unikania najgorszych paringów na drużynówce (BH nie są blokerem ani uniwersalną wystawką).
Natomiast na singlach już się tak nie poszaleje.
Dobrze dostawione beastmany zajmą scenariusz i spuszczą łomot. Źle dostawione mogą srogo przegrać, bo oprócz opancerzonych herosów to wszystko jednak jest mięciutkie, a same corowe ambushe gdyby nie scorowały byłyby takie sobie (nie raz wykopuję je gdzieś po swojej stronie, aby tylko stały i nie tracily punktów).
To jest też idealny argument dlaczego wybierając 8-osobową kadrę na ETC nie można kierować się wyłącznie wynikami z turniejów indywidualnych.