EEGT- info i pogaduszki

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Pytanie odnośnie scenariusza nr2:
Czy figurka "Humphrey the Mad Alchemist" będzie rozstawiona na każdym stole, czy gracze mają we własnym zakresie się o takową postarać i sobie sami postawić?

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Murmandamus pisze:Odnośnie Count as. Mniemam że nie będzie większego problemu z używaniem starych 5ed blackguardów jako obecni executorzy?
(te ich halabardy zwłaszcza po ucięciu końcówki wyglądają jak dwuręczne topory którymi posługiwali się kiedyś executorzy dopóki Gav Thrope nie zamienił ich w 6ed na miecze dwuręczne)?
mysle, ze akurat w tym przypadku nie bedzie problemu, ale to Barb decyduje o takich niuansach.
Szary pisze:Pytanie odnośnie scenariusza nr2:
Czy figurka "Humphrey the Mad Alchemist" będzie rozstawiona na każdym stole, czy gracze mają we własnym zakresie się o takową postarać i sobie sami postawić?
beda przygotowane znaczniki.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

czy obok samego turnieju będzie się na gt cokolwiek dodatkowego działo? jakieś gablotki z figurkami, konkurs malarski itp?

Nie mam czasu na cały turniej ale chętnie bym wpadł na chwilę w roli widza jeśli bedzie po co.

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Szamanie, dostałem od Ciebie potwierdzenie potwierdzenia zapłaty, a na stronie nadal widnieje, że nie zapłaciłem? Można wyjaśnić jakby co?

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

widzowie musza placic za wejscie czy mozna przyjsc i pokibicowac :) ??
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Assur pisze:czy obok samego turnieju będzie się na gt cokolwiek dodatkowego działo? jakieś gablotki z figurkami, konkurs malarski itp?
GT to turniej, ale bedzie dzialal sklep, bedzie gablotka z nowosciami, bedzie mozna zobaczyc nowy wash w akcji...
trikk pisze:Szamanie, dostałem od Ciebie potwierdzenie potwierdzenia zapłaty, a na stronie nadal widnieje, że nie zapłaciłem? Można wyjaśnić jakby co?
aktualki robi Wafi, a nie jest to jedyna rzecz w tej chwili znajdujaca sie na jego glowie. skoro napisalem Ci, ze OK, to czemu szukasz dziury w calym? :wink:
Semi pisze:widzowie musza placic za wejscie czy mozna przyjsc i pokibicowac :) ??
placa tylko zawodnicy. dla widzow jest wstep wolny.

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Post autor: Pasiaczun »

z innej beczki:

jaki hostel/hotel w przystepnej cenie(hymm..)znajduje sie w poblizu miejsca turnieju?
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Pasiaczun pisze:z innej beczki:

jaki hostel/hotel w przystepnej cenie(hymm..)znajduje sie w poblizu miejsca turnieju?
polecam raczej wybrac cos blisko Paradoxu ;)

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Po prostu szamanie zależy mi, by wszystko poszło dobrze na tej jakże wspaniałej imprezie, której nie chciałbym ominąć! :twisted:

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

trikk pisze:Po prostu szamanie zależy mi, by wszystko poszło dobrze na tej jakże wspaniałej imprezie, której nie chciałbym ominąć! :twisted:
po dluzszym zastanowieniu chyba jednak Twoja wplata nie dotarla :twisted:

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Zobaczcie w Entries w WFB jaki jest rozkład armii...

WE 11
VC 5
TK 2
LIZ 3
BRE 4
O&G 6
DWA 3
EMP 6
BES 1
CHA 2
DE 1
SKA 2
DOW 2
OK 1
HE 3

Co piąta osoba gra WE, i w ogromnej wiekszosci to gracze polscy, czyli mozemy liczyc statystycznie 1 bitwe na wymaksowany oklepany standard... jak mawia kolega Kacper - żal.pl

Ale nie ma tego zlego, bedzie mozna oddac 20:0 i pojsc sobie spokojnie zakupic nowe demonki i pograc w nowy Mark of Chaos. :P

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Ja tam niczego nie zamierzam oddawac. A juz na pewno nie 20:0.

Nie płacz, Esco. Męzczyzną bądź. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Esco, ale chyba 4x WE nie zapłaciły jeszcze. Ja też gram WE, więc plewnie zagram, pewnie 2-3 dziesiątka skończę, więc nie płacz, masz 6 WE tylko, którę moga trafić na siebie w dodatku...

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Nie chce mi sie grac do wyrzygania z ta sama armia, bo to jest mega-nudne. Widzialem co sie dzialo na ostatnim lokalu w Wawie. Moi kumple zawineli sie po 2 bitwach, szlo im calkiem niezle, ale ile razy mozna grac to samo.

Szkoda, ze nie bedzie jako gosci tworcow AB do WE, bo chetnie bym ich wysmial. Albo zaproponowal errate ktora daje wszystkim innym armiom za darmo warda na 5+ na wszystkie jednostki, a na slot rare smoka ktory nie lata ale za to rzuca boundy, ma stubborn i warda.

Dobrze ze na EEGT bedzie premiera nowych demonow. Wreszcie jakas armia ktora pozwoli przecietnym graczom na zmierzenie sie ze slabymi graczami, grajacymi "standardzik" WE, na rownych warunkach.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Esco, narzekanie na WE jest passe. Teraz trendy jest psioczenie na VC/Demony.

Jakos tak od czapy wyskoczyles.... ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Mam pytanie.

Strona GT. Dział Entries. Węgierskie nazwiska mają swoje ptaszki, czeskie nazwiska mają swoje ptaszki.

CZEMU polskie nazwiska swoich ptaszków nie mają?

Dzięki za odpowiedź.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Litwini też mają...

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

@ Bless
Ta, tylko ze na EEGT szansa ze trafie na Demony wynosi 0 do 10, VC i kazda inna armie 1 do 10, a WE 5 do 10 :P

@ Kruti
Polacy nie maja ptaszkow, bo graja Wood Elfami :P

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Esco pisze:Zobaczcie w Entries w WFB jaki jest rozkład armii...

WE 11
VC 5
TK 2
LIZ 3
BRE 4
O&G 6
DWA 3
EMP 6
BES 1
CHA 2
DE 1
SKA 2
DOW 2
OK 1
HE 3

Co piąta osoba gra WE, i w ogromnej wiekszosci to gracze polscy, czyli mozemy liczyc statystycznie 1 bitwe na wymaksowany oklepany standard... jak mawia kolega Kacper - żal.pl

Ale nie ma tego zlego, bedzie mozna oddac 20:0 i pojsc sobie spokojnie zakupic nowe demonki i pograc w nowy Mark of Chaos. :P
Czuję się wręcz szczególnie jako jedyny mroczny elf na GTEE. Ah ah ah.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Kruti pisze:CZEMU polskie nazwiska swoich ptaszków nie mają?
pech - plaga Gnoblarow kradnacych ptaszki :twisted:

a tak w ogole Stefku to kogo reprezentujesz? bo Ty ani nie grasz, ani nie masz ptaszka :mrgreen:

ODPOWIEDZ