Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Może wtedy by nie trafiły sobie na kartę p%s-u :P (cisza wyborcza więc lepiej nie ryzykować najazdu CBA :badgrin: )

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Sykstus pisze:Może wtedy by nie trafiły sobie na kartę p%s-u :P (cisza wyborcza więc lepiej nie ryzykować najazdu CBA :badgrin: )
Nie bój żaby, nazwy partii są trochę większymi literkami :)

Sykstus
Masakrator

No ale zawsze można by pomylić p&s z P^L :P (wielkość liter nie jest przypadkiem :badgrin: )

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Właśnie sobie grałem w DoW:DC* i przypomniał mi się jeden mistrzowski tekst:
While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no PiS!

* - Inquisition Daemonhunters mod: zasysać, instalować i NA KOLANA! THQ/Relic postanowiło nadać temu jako pierwszemu modowi swoje oficjalne namaszczenie i otworzyć Mod Week czy jakoś tak. Pewnie chłopakom głupio, że banda amatorów-zapaleńców gdzieś ze świata zrobiła armię, która wykonaniem (modele, odgłosy, zasady**) jest o wiele bardziej dopracowana niż wszystko co oni zrobili.
** - no dobra, deepstrikowane Land Raidery to jednak z lekka przegięcie :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Ach, błogosławiony Haku mój! Będę mogła zagrać w DoW już w tym tygodniu :D Wreszcie będę mieć system na dysku [póki co mój komp dysku nie posiada w ogóle, został mi dziś brutalnie odebrany ;) ]

Redempcyjkę sobie maluję. Ach, jakie proste i ładne figureczki. Szybko i przyjemnie się maluje.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

ja jak przeczytałem że wchodzi nowy dodatek na wiosne to aż sobie zagrałem znalazłem naprawde fajny mod
daje kupe nowych jednostek i zwiększa limit jednostek do 200 :D ale mi to akurat nie pasuje wolałbym 30-40
np. venerable drednot, squad motorów, termosy chaosu sporo tego jest
Lights of the warp się nazywa

Sykstus
Masakrator

Tomash ale odgłosy sa jeszcze nie zrobione, chyba że jakiś najnowszy patch masz... głosy są skopiowane ze starej wersji gry :P Resztę sami odwalili ;) Nawet trailer jest :P JA czekam aż dodadzą Witch Hunterów ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Jeeee! Mam system na dysku! Prawdziwy!
Hak wykasował mi te niedobre Windowsy ;)

A jako że odzyskałam jutuba, postanowiłam obejrzeć coś, za czym tęskniłam, jako że widziałam tylko raz u Haka - i śmieję się z Kosy, który budzi smoki na Polconie :lol:
Kurczę, jakie fajne były te wakacje :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Obejrzyj "czarną mszę". Na jutubie szukaj -> arka satana czarna msza :D
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Obejrzyj "czarną mszę". Na jutubie szukaj -> arka satana czarna msza :D
A znam, znam już ;) Co Ty, Tomek, to klasyka już ;)

EDIT: Po odpaleniu...
Ale nadal niszczy!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Dla szatana chwały to mroczne rytuały to jest czarna msza, czarna msza.

Powziąłem mocne postanowienie: nową figurkę mogę sobie kupić za pomalowanie 2-3 (dokładnie 2.5*) już posiadanych i czekających na pomalowanie.

Żeby to uczcić, kupiłem sobie dziś dwóch kawalerzystów Gamezone'a do moich warlordowych Crusaderów. Pasują znakomicie!

* - chodzi o przelicznik "dwie nowe figurki za pięć pomalowanych"

PS. Nowy Najtłisz (z nową wokalistką) niszczy. :shock2:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fundamenty mojego postanowienia o niekupowaniu figurek zostały wczoraj mocno podkopane...
Naoglądałam się figurek z Warlorda :x

Ale spoko, jeszcze trochę wytrzymam ;)
Póki co maluję moje mohery do Necronudy.

Jejku, co za wzruszenie - komputer mnie pamięta, kiedy znów go włączam...

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Skavenblight pisze:Fundamenty mojego postanowienia o niekupowaniu figurek zostały wczoraj mocno podkopane...
Ha, a tu właśnie chodzi o to, żeby postanowienie nie mówiło o "niekupowaniu" (byłoby szybko martwe), tylko o kupowaniu pod warunkiem uszczknięcia ze stosu niepomalowanych :)
Skavenblight pisze:Naoglądałam się figurek z Warlorda :x
Kik ass, co? Zdjęcia na stronie Reapera nie oddają im sprawiedliwości :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Ha, a tu właśnie chodzi o to, żeby postanowienie nie mówiło o "niekupowaniu" (byłoby szybko martwe)
Martwe? Od 31. lipca nie kupuję figurek. A w zasadzie dawniej, bo te z 31. lipca okazały się w końcu prezentem ;) nowe figsy mam po turnieju, bo wygrałam Kislev rangera i pieska do Crusaderów, ale nic nie kupuję.
Postanowienie brzmiało oczywiście: nie kupować figurek, ale zająć się tymi, co są - czyli GS, farby i pędzelki mogę kupować ;)

Muszę wziąć się za przerobienie Undeadów do Mordheim, wampirzyca i nekroś zostali przemalowani [jako figurki z Reapera mieli pierwszeństwo, by pozbyć się haniebnego drybrusha, który słusznie kiedyś zauważyłeś]. Teraz dregi.
Tomash pisze:Kik ass, co? Zdjęcia na stronie Reapera nie oddają im sprawiedliwości
Ojjj tak... a kuszenie będzie częste, bo do WJ będę teraz wpadać z dużo większą częstotliwością!

Aha - w ramach prezentu od Haka dostałam Zabójcę Orków.
Słyszałam, że ssie, ale co kolekcja, to kolekcja - przekonać się muszę sama :)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Za moment odpale Wiedźmina :D

Sykstus
Masakrator

O TY jak możesz :P Pochwal się pierwszymi wrażeniami :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Stoczyłam się na dno.

Jak można czekać 5 minut na otwarcie lokalu z piwem, który otwierają o 12?
;)

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

bardzo Wypaśna gra grałem wsumie niedługo bo miałem problem z jakims plikiem dll z directuX ale dałem rade :P, a potem trening zaraz wracam do grania :]
Intro dobre chociaż nie porwało mnie tak jak to z DoW, to było naprawde dobre

Sykstus
Masakrator

Zrób sobie szybkie czyszczenie dysków albo nowego directa zainstaluj.. (Jest już pod 10tke=vista, ale na xp normalnie działa ? )

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Mam GG!
Ostateczny upadek i apokalipsa. :(

Zablokowany