Wymienie Orki i gobliny na Skaveny najlepiej cenowo podobnie. Najlepiej ze śląska (bo pasuje mi najlepiej wymiana z reki do reki, okolice mikołowa/orzesza) moje gg 6488058 lub pw.
to tak:
20x gobliny luki (full comand)
40x gobliny wlocznia tarcza (full comandy)
20x pajaki (10 goblinow, full comand)
duza szef nocnych goblinow
1x plastik szaman gobosow
1x szaman goblinow (metal)
1x szaman orc savange (metal)
30x orc boyz z 2 broniami
10x orc boyz z wlocznia tarcza
16x orc boyz luki
10x wolf riders (8 goblinow) full comand
orc boyz full comandy
troll (z bitwy)
chariot cala obsluga (malowany przeze mnie)
1x orc war boss (dupny topor)
1x orc boyz (przerobiony na kapitana podwojny miecz)
1x orc warboss na dziku
Mam tez 60 gobosow do Lotr-a.
(19 lukow plus kapitan, 19 miecz tarcza plus kapitan, 20 wloczni i 2 szamanow)
Sprzedam armię skavenów. 40 plague monków, ok. 80 clan ratów, ok. 120 slave'ów (ze szczurów, gnoblarów i skinków), kilku bohaterów (Inżynierowie, Warlord, Ikit Claw, Grey Seer, Plague Priest), konwersja kadzidła ze starego dzwonu, kilku globadierów, WFT i PWG z IoB, Abominacja, Kółko, Warp-lighting Cannon, poganiacze, giant raty, box night runnerów. Stan różny, część w wypraskach, cześć bardzo dobrze pomalowana, część czysta, część w podkładzie. Sprzedaż tylko całości, po szczegóły zaprzaszam na pw. Interesuje mnie ~60% ceny sklepowej.
Ew. wymienię na:
-tyranidów,
-lizardmenów,
-HE,
-Cygnar,
-Legion of Everblight,
rozważę też inne rzeczy do WFB/WH40k/Warmachine/Hordes.
40 clanratów z IoB, mogą robić za slejwy, czarny podkład, podstawki z magnesami 40 clanratów z IoB, mogą robić za slejwy, czarny podkład, podstawki z magnesami 30 clanratów z IoB, mogą robić za slejwy, czarny podkład, 2 pomalowanych, na podstawkach piasek i korek 20 clanratów z IoB, mogą robić za slejwy, czarny podkład
Za całość 220 ziko + przesyłka, kontakt PW
Pzdr
Fanatic pisze:
ledwo savage ogarniam cała rodzina je maluje
już nie chcą do mnie przychodzić bo wiedzą, że pędzel i farbki na nich czekają