Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
-
- Mudżahedin
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Cosmo? nawalony?
przeciez on nie pije.
przeciez on nie pije.
piekne wiersze
!
no Lublina nie ma niestety... mloda krew jak widac sie nie spisala... troche mi zal, ale co poradzic... ja nie dalbym rady w zaden sposob przebyc 12tys kilometrow, zeby wpasc na dmp, takze moze za rok albo dwa
mam nadzieje, ze turniej, pomimo naszej nieobecnosci, dalej bedzie full wypas ;D
pozdro!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no Lublina nie ma niestety... mloda krew jak widac sie nie spisala... troche mi zal, ale co poradzic... ja nie dalbym rady w zaden sposob przebyc 12tys kilometrow, zeby wpasc na dmp, takze moze za rok albo dwa
pozdro!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- swieta_barbara
- habydysz
Bez Was to jak bez reki - nie ma jak walic. Tesknie Andrzejku!Jerzyn pisze:piekne wiersze!
no Lublina nie ma niestety... mloda krew jak widac sie nie spisala... troche mi zal, ale co poradzic... ja nie dalbym rady w zaden sposob przebyc 12tys kilometrow, zeby wpasc na dmp, takze moze za rok albo dwamam nadzieje, ze turniej, pomimo naszej nieobecnosci, dalej bedzie full wypas ;D
ja rowniez Basiu :* odwiedze Was w listopadzie
wpadam na ponad dwa tygodnie do Polandu
potrzymam krzyz ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
koniecznie twarzą do ścianyCosmo pisze: Ja zamierzam spac przy scianie <nonono>
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ja z kolei mam pytanie do sędziów (powołując się na casus Furiona):
przeciwnik nagle, po np. fazie strzelania, przypomina sobie o szarży. Nie wpuszczać? Wpuszczać tylko ewidentne szarże? Wpuszczać wszystkie? Chciałabym mieć jasność, jak tym razem to będzie traktowane, żeby worst playa nie załapać (choć takie nagłe przypominanie sobie jest wyjątkowo wkurzające)
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Widzę, że znamy jakąś inna wersję "casusu Furiona".Yudokuno pisze:koniecznie twarzą do ścianyCosmo pisze: Ja zamierzam spac przy scianie <nonono>
przeciwnik nagle, po np. fazie strzelania, przypomina sobie o szarży. Nie wpuszczać? Wpuszczać tylko ewidentne szarże? Wpuszczać wszystkie? Chciałabym mieć jasność, jak tym razem to będzie traktowane, żeby worst playa nie załapać (choć takie nagłe przypominanie sobie jest wyjątkowo wkurzające)
przypominam to pytanie Szinuxa, niektórym sędziom czasem trzeba coś wytłumaczyćShino pisze: i jeszcze jedna sprawa. Wydrukujecie faqi 7 edycyjne i uscislenia ls?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Każdy gracz powinien mieć ze sobą swój podręcznik armii i główny. Uściślenia każdy dobry kapitan.Kalesoner pisze:Widzę, że znamy jakąś inna wersję "casusu Furiona".Yudokuno pisze:koniecznie twarzą do ścianyCosmo pisze: Ja zamierzam spac przy scianie <nonono>
przypominam to pytanie Szinuxa, niektórym sędziom czasem trzeba coś wytłumaczyćShino pisze: i jeszcze jedna sprawa. Wydrukujecie faqi 7 edycyjne i uscislenia ls?
to sie chyba raczej odnosi do zasad fair play i oglady osobistej, a nie zasad. jesli nie jestes burakiem, to pozwoliszYudokuno pisze:koniecznie twarzą do ścianyCosmo pisze: Ja zamierzam spac przy scianie <nonono>
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A ssijcie wszyscy. Ja uważam, że ślepi w szachy nie grają i kwestie kultury gry nie mają nic do tego.
A 10 karniaków od JJ'a zawsze moje zdanie zmieni.
A 10 karniaków od JJ'a zawsze moje zdanie zmieni.
Czyli już trzeba zapasy robić
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
nie wiem czy juz pisalem czy nie wiec napisze
DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH EWENTUALNYMI ZAKUPAMI FIGURKOWYMI ITP. NA TURNIEJU
NA TURNIEJU BEDZIE WYSTAWIONY SKLEP "GAMES R US" Z BOGATYM WYPOSAZENIEM, I BARDZO KONKURENCYJNYMI CENAMI (DLA PRZYKLADU FARBKA CITADEL 8,68). TAK WIEC KAZDY KTO CHCIAL BY SOBIE COS ZAKUPIC POLECAM ODWIEDZIC http://www.gamesrus.com.pl I SPRAWDZIC CENNIK BO BEDZIE TAKI SAM JAK NA STRONIE. JESLI MACIE JUZ SPRECYZOWANE CO WAM POTRZEBA MOZNA JUZ SIE SKONTAKTOWAC ZE SKLEPEM I PISAC CO MAJA PRZYWIEZC WTEDY MAMY PEWNOSC ZE INTERESUJACY NAS TOWAR BEDZIE NA 100% NIE MNIEJ JEDNAK BOGACTWO WYBORU BEDZIE DUZE
DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH EWENTUALNYMI ZAKUPAMI FIGURKOWYMI ITP. NA TURNIEJU
NA TURNIEJU BEDZIE WYSTAWIONY SKLEP "GAMES R US" Z BOGATYM WYPOSAZENIEM, I BARDZO KONKURENCYJNYMI CENAMI (DLA PRZYKLADU FARBKA CITADEL 8,68). TAK WIEC KAZDY KTO CHCIAL BY SOBIE COS ZAKUPIC POLECAM ODWIEDZIC http://www.gamesrus.com.pl I SPRAWDZIC CENNIK BO BEDZIE TAKI SAM JAK NA STRONIE. JESLI MACIE JUZ SPRECYZOWANE CO WAM POTRZEBA MOZNA JUZ SIE SKONTAKTOWAC ZE SKLEPEM I PISAC CO MAJA PRZYWIEZC WTEDY MAMY PEWNOSC ZE INTERESUJACY NAS TOWAR BEDZIE NA 100% NIE MNIEJ JEDNAK BOGACTWO WYBORU BEDZIE DUZE
O czym?Sławol pisze:Myślę, że do jutra ludzie zapomną i trzeba będzie przypomnieć o tym kolejny raz
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned