Wrzuce testy troche pozniej, poki co odpoczywam

MartyZiemko pisze:(postaram sie dzis wrzucic tez foty na facebooka na nasza strone)
hehe, jasne znajomi to znajomi, jak w realu to i w sieciMalin pisze:wystarczy wejśc na pewien portal i jest to wykonalne w 1-2 minuty
Nie korzystam z pewnego portalu. Ale na szczescie koledzy z polnocy czuwaja nad moja ciekawoscia :-) Mieliscie mila odmiane od tych swoich paskudnych zachlanych mordek widze ;P Gdybym wiedzial, moze nawet bym sie kulnal te 8h pociagiem ;)Malin pisze:wystarczy wejśc na pewien portal i jest to wykonalne w 1-2 minuty :wink:
tak, ale zapomniałeś jeszcze o oddziale censerów którzy zgineli w starciu z halabardnikamiMorrok pisze:
2 bitwa Tedziu i imperium (2 mortary, cannon, mag, kapitan, bsb, inzynier, 40 halabard, 38 kuszoli w 3 oddzialach, 10 huntsmenow, tank)
Tedziu zaczyna i zapierdala tankiem na 12 cali, to go blokuję slavsami, (szarzujc na niego w celu unikniecia terroru) na 2 tury), sztormowa blokuje mortara i cannona, 2 mortar wytlukuje polowe clanratow i zadaje rane na doomrockerze (oblany LOS ;p), slavy i clanraty z death frenzy w 4 turze orzą huntsmenow i 14 kuszoli z inzynierem na prawej flance. Abomka od 2 tury masakruje halabardierow, slavy blokuja kusze na lewej flance, z magii cisne 3 oddzial kuszoli posrodku, w 5 turze jest juz po grze.
Tracę slavy i clanraty przez death frenzy, maga z doomrockerem wyciagnietego przez mortara (tak, dwa razy)
19;1 dla mnie.
Jak przeciwnik zamiast grać to kombinuje jak całą armią ubić denominację to czemu tu się dziwić...Cosmo pisze:Nie korzystam z pewnego portalu. Ale na szczescie koledzy z polnocy czuwaja nad moja ciekawosciaMalin pisze:wystarczy wejśc na pewien portal i jest to wykonalne w 1-2 minutyMieliscie mila odmiane od tych swoich paskudnych zachlanych mordek widze ;P Gdybym wiedzial, moze nawet bym sie kulnal te 8h pociagiem
Przy okazji brawo dla kolegow myszolakow. Tylko jak tak bedziecie cisnac master za masterem to nas w koncu zbalansuja ;>