Wyszedłem 2x z elo hell. Najpierw jak zaczynalem, i teraz po roku jak dalem koledze konto zeby pogral i zostawil mnie z 1340 elo
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A teraz cisne duoQ z najlepszym ad carry na świecie - no joke.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Kawał płonie.Vallarr pisze:Caly post bez polskich liter i nagle jedna sie pojawia, ewidentnie bez sęsu... ciekawe co to moze oznaczacKlafuti pisze:Vallarr pisze:sęsu![]()
Co to za potwór.chyba musze wstawiac pierdyliard emot, by sie ludzie nie czepiali...
Gratulacje.Furion pisze:yeahhh nowe high elo. 2117.
Wyszedłem 2x z elo hell. Najpierw jak zaczynalem, i teraz po roku jak dalem koledze konto zeby pogral i zostawil mnie z 1340 elo
A teraz cisne duoQ z najlepszym ad carry na świecie - no joke.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Trolle na własne życzenie zostają na niskim elo, dzięki temu później można już grać normalnie.diuk pisze:No i dobrze, nie wiem po co ludzie tracą nerwy na soloQ zamiast sobie stworzyć drużynę.
Szczerze mówiąc nigdy nie trolowałem gry, nie rozumiem czemu niektorzy tak mają że muszą.
A efekty tego same się zwracają, po jakimś czasie zauważyłem, że coraz mniej trolli mam dopasowanych do siebie.
Leava dostaje się tylko wtedy, jezeli jesteś dc przez dłuższy czas, jakieś 10-15 min.Klafuti pisze:Mnie ostatnio rozłączyło w momencie jak już rozwalaliśmy cel (nexus się to chyba zwie), ale jakimś cudem nie dostałem leave'a, bo inaczej punkty za ponad godzinny mecz poszłyby się mnożyć
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
"Nawet teraz cierpią twoi bliscy..." "Wystarczy kliknąć tylko raz głupcze.."Klafuti pisze:Tak z ciekawości sprawdziłem polskie głosy postaci... Jak wy ludzie z easta możecie to wytrzymać.
W większości to porażka, zwłaszcza Mordekaiser i Veigar mnie po prostu obezwładniły.
Ja kupiłem od razuKlafuti pisze:Tak się zastanawiam, czy kupić sobie Jayce'a (tego nowego champa) niby ma to swoje R, ale nie widuję go często, nawet go nikt nie banuje. Słaby jest? Bo jednak 6300 piechotą nie chodzi.
ale chyba ranked to nie był bo jeśli tak to jakiś żal. U mnie w teamie jak już się robi 0/2 to jungler ganguje ile może aby chociaż 1/2 się zrobiło. Różnica 3 killów na topie/midzie przy dobrych graczach jest w większości przypadków nie do dogonienia.Klafuti pisze:Jak dotąd tylko raz walczyłem przeciw niemu. Grając Fiorą pocisnąłem Jayca na topie tak, że miałem 11/0/2 i później mordowałem wszystkich, aż się poddali. Prawie żadnego damagu Jayce nie zadawał, jak uciekał przez bramkę goniłem go z q i e albo flasha, samo odrzucanie też jakoś mu nie szło. Tylko raz mnie odepchnął, ale doskoczyłem do niego i zarżnąłem jak prosiaka. I nie był to żaden noob, normalny 30 level i mniej więcej tyle zwycięstw co ja.
Dlatego specjalnie nauczyłem się unikać undertowa, w oczekiwaniu na ganka. Jak wyprzedzę Olafa o kilka fragów to dalej sam ustoję.GrimgorIronhide pisze:Bo Fiora jest wkurzająca z tym swoim waltzem, ultem, szarżą i ogółem OP. Za to rozkładam ją Olafem