Nooo.bless pisze:Tegoroczne GT jest jednak jakies wydumane....
Ale czasem trzeba zrobić coś innego. Chociażby żeby zobaczyć jak o jest. Nawet jeśli okaże się gorsze. To jest zdrowe dla zdrowia
Masz rację, przepraszam. Robię co mogę, by posługiwać się w kancelarii językiem potocznym, ale do języka potocznego mi te terminy przesiąkają bre woli. Powinno być "rzucenie roboty".Jankiel w swoim prawniczym slangu zapędzasz się czasem dość daleko
Ja dopiero zacząłem te studia, obiecuję się dokształcić.Poza tym nazbyt często jak na praktykujacego prawnika popełniasz nieścisłości ;
Przecież w zeszłym roku przyjechałem z radością i świetnie się bawiłem. Nie mam żadnego emocjonalnego stosunku do GW jako korporacji. Podobają mi się niektóre rzeczy - GW moim zdaniem robi najlepsze systemy bitwne, co choćby staram sie wytłumaczyć młodym gniewnym na Cytadeli, mające świetne figurki i świetny klimat. Nie podobają mi się polityka cenowa, nie podoba mi się sposób organizacji imprez. Gdyby tak samo wobec graczy zachowywał się jakikolwiek klub organizujący turniej, też bym to olał. I nic by mnie nie obchodziło, że nie są korporacją, a godnym szacunku kolektywem. Przecież nie będę się napraszał.Bo mi się zaczyna wydawać, że jedyną kwestią, która na obecną chwile się dla Ciebie liczy to ta, że GT jest organizowane przez znienawidzoną korporację.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jak to mawia Bumelant: MEGA LOLReyki pisze:Na razie to gracze dali ciała.
Kruti pisze:Nooo.bless pisze:Tegoroczne GT jest jednak jakies wydumane....
Ale czasem trzeba zrobić coś innego. Chociażby żeby zobaczyć jak o jest. Nawet jeśli okaże się gorsze. To jest zdrowe dla zdrowia
Racja."Wydumanie" polega tylko i wylacznie na skutecznym utrudnianiu dostepu do turnieju i zniechecaniu graczy do wziecia w nim udzialu
wymieniles rzeczy, ktore nie odpowiadaja m.in. Tobie. inne imprezy rowniez proponuja rozwiazania, ktore moga nie odpowiadac pewnej grupie osob. zgoda.Jankiel pisze:Cena, sposób płatności, że rejestracja zamykana jest dużo wcześniej, żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik, brak noclegu,
rozumiem, ze Ty jak organizujesz turniej, to reklamujesz go, ze bedzie totalna chala?Jankiel pisze:tworzenie atmosfery, jakby GT było niesamowitym wydarzeniem,
nie przypominam sobie przechwalek. poza tym sprawa dotyczyla rangi mastera, ktora GT jest nie potrzebna - dalej tak twierdze. niska frekwencja nie jest spowodowana brakiem rangi (no, moze za wyjatkiem ThurionaJankiel pisze:początkowe przechwałki, że GT obroni się sam
Tzn. dla mnie nie ma problemu. Mnie nie robi różnicy czy wydam na całą imprezę 200 czy 230 zł. Ale odpada najciekawszy punkt każdego turnieju, czyli wspólne, wieczorne spotkanie. Niby będzie jakaś impreza w paradoxie, ale to trochę nie to samo. Trzeba się zastanawiać, jak stamtąd dojechać do swojego hotelu, rano się martwić, jak dojechać z hotelu na GT. Trzeba sobie jeszcze ten hotel znaleźć. Za dużo zachodu.AD.3. Jankiel pisał z 2 strony wcześniej, że nie ma problemu z zapłaceniem 20 za nocleg. Więc gdzie jest problem? (Wiem - lepiej byłoby za darmo na sali).
Nie zgadzam się. Opcja "dajemy salę i makiety, o resztę martwcie się sami" i "musicie się postarać, żeby zagrać na tak zajebistym turnieju" nie jest ukłonem w stronę klienta. Takie jest moje odczucie i dlatego nie będę wydawał z Agą ponad 500 na ten turniej.natomiast wymienione przez Ciebie rzeczy nie maja nic wspolnego z "niepowaznym podejsciem GW i dosyć olewającym stosunkiem do graczy".
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jak powiedział ReyQ osób jest więcej. Na ten przykład spoza załączonej listy jestem ja i podejrzewam, że takich zakonspirowanych agentów jest więcej.thurion pisze:jo
i co z ta lista zgloszonych... 40 osob.. na uczelni zielone swiatlo, teraz tylko musi byc pewna frekwencja...
jak to bedzie master... to polece na skrzydlach wiatruShino pisze:po naszemu to jest jakies 19%thurion pisze:no to jade na 99%![]()
![]()
( bo jak wszyscy wiemy thurion przez wi wyczerpal limit swoich podrozy na najblizsze dwa miesiace
)
Na Trygława i Swaroga, to dopiero jest parodia05.04.2007 News!
from: Szaman
Tickets, rules packs, ID cards and t-shirts (for those who ordered them) will be given to you at the event. We have decided not to send them because it is quite late and there is risk they will not reach you on time or - worse - not at all. We were not able to send them earlier, because we had to wait for closing the registration in order to have the final number of ID cards and t-shirts. Life is hard and we had to move this closing date, which caused the delay. We are sorry for that, as we informed you we would post them. However we think it is better to get them at the event than risk not getting them at all. The complete rules pack is available in Download section.