Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
E tam, wpuściliśmy. Sam się wpuścił, bo to jeden z orgów (może raczej ogrów?) byłŚmiechu pisze:nie pozwoliliscie spac w sedziówce mi i Crusowi - wzamian wpusciliscie tam kogoś po kim bedzie trzeba sale wietrzyć przez conajmniej tydzien
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Potwierdzam i w pas się kłaniam! Wielkie dzięki, Urban, za pro pomoc.Urban pisze:@ Śmiechu
Kto Ci powiedział że kanciapa jest zamknięta? Nie przypominam sobie abyś uderzył z tym do mnie. Wystarczyło zgłosić taką potrzebę i bym coś ogarnął, Piotr może potwierdzić.
Nie grałeś ze mną i Kamilą, bo byliśmy rezerwowymi. Jak się okazało arkusz się pomylił i po 15 minutach przyszła jedna osoba, że pary nie ma. No to chcąc, nie chcąc musieliśmy ustąpić.Mieliśmy grać na początku z Trubasem, ale podebrał go nam Kudłaty, potem z bardzo ładną Kamilą, ale podebrął ją nam jej chłopak, no i dostaliśmy Garga, cóż
I gra dark elfickim pegazistą?cahir pisze:Nie grałeś ze mną i Kamilą, bo byliśmy rezerwowymi. Jak się okazało arkusz się pomylił i po 15 minutach przyszła jedna osoba, że pary nie ma. No to chcąc, nie chcąc musieliśmy ustąpić.Mieliśmy grać na początku z Trubasem, ale podebrał go nam Kudłaty, potem z bardzo ładną Kamilą, ale podebrął ją nam jej chłopak, no i dostaliśmy Garga, cóż
Ciesz się, jakbyś grał z nami to byś nie wygrał.![]()
Kamila same 6 rzuca. o__0
masa wardancerów i wayekudłaty pisze:I gra dark elfickim pegazistą?cahir pisze:Nie grałeś ze mną i Kamilą, bo byliśmy rezerwowymi. Jak się okazało arkusz się pomylił i po 15 minutach przyszła jedna osoba, że pary nie ma. No to chcąc, nie chcąc musieliśmy ustąpić.Mieliśmy grać na początku z Trubasem, ale podebrał go nam Kudłaty, potem z bardzo ładną Kamilą, ale podebrął ją nam jej chłopak, no i dostaliśmy Garga, cóż
Kudłaty, ja wiem, że Ty jesteś po matematycznych studiach, ale naprawdę to nie było istotne czym ona grakudłaty pisze:I gra dark elfickim pegazistą?cahir pisze:Nie grałeś ze mną i Kamilą, bo byliśmy rezerwowymi. Jak się okazało arkusz się pomylił i po 15 minutach przyszła jedna osoba, że pary nie ma. No to chcąc, nie chcąc musieliśmy ustąpić.Mieliśmy grać na początku z Trubasem, ale podebrał go nam Kudłaty, potem z bardzo ładną Kamilą, ale podebrął ją nam jej chłopak, no i dostaliśmy Garga, cóż
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Jest gówniany. porównywalnie do ME. Jeden taki scenariusz na turniej jeszcze można przełknąć ale 2xME lub ME+DA to jak dla mnie przesada.Karli pisze:2. Scenariusz atak downów jest gówniany. Swego zdania po turnieju nie zmieniłem. Ciekaw jestem opinii innych.