WIELKI DRACON

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Kielon pisze:
Scimitar pisze:Oj już nie przesadzajmy :) Było nie było - grunt, że nie skończyło się straszną chryją, ale nauczka na przyszłość jakaś jest (i dla organizacji i dla uczestników). Jak nie umiesz pić - nie pij.
To do mnie?
Ale spoko Scimi, jak lubisz wyciągać odpowiedzialność zbiorową, to może być i moja wina.
Nie, to było ogólnie. Z tego co mi wiadomo to nikogo nie trzaskałeś.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

wreszce jestem w wawie. Tygodniowy pobyt poza netem nie pozwolił mi wżiąśc udziału w dyskusji. Może i dobrze. Poruszę kilka kwestii:

1. turniej jako turniej był na wypasie. Niestety kilka niesmaczków potrafi naprawdę zniszczyć ocenę( o tym pózniej). 8/10

2. Spanie. Bardziej niz na wypasie. taki nocleg powinie bć na każdm masterze. niestety niektórzy nie mają takiej możliwości.. 10/10

3. Impra. Bardzo fajnie skombinowana impreza z soboty na niedziele. Niestety wcześnie poszedłem spać i nie wdziałaem wszystkich wydażeń. Brakuje mi jednak ciągle motywu że wszyscy batlowcy siedzą przy jednym stole i bawią się razem. "arkadia" 7/10

teraz troche miusów.

4. tereny. Naprawde lubię urozmaicenia, ale te były troche za mocne. Mimo że stoły powinny wpływac na wynik bitwy, to te jednak robiły to byt bardzo. Wioska na ierwszym stole robi swoje. 5/10

5. ocena malowania. Powem otwarcie. Żałosna. Zbyt tendecyjan. Każdy może spobie pisać co chce, ale takie sa moje odczucia. I proszę nie pisac że to ocena gówniarza. Tę kwestie poruszałem już z Malalem przed strategiem. Do tego dochodzą armie w których są niepomalowane modele. naprawde ŻAL.PL. tyle. 3/10.

6. Osoba Bladeweavera. dość kontrowersyjna. Zacytuje:
Prosimy o kulturalne odnoszenie się do innych graczy, organizatorów

Myslę że to dotyczy się nie tylko widzów/graczy. Organizatorzy powinni też się tego dotyczyć. Wydaje mi sie że mimo tego że wychowywał sie w innej dzielnicy, powinien zachować odrobine poziomu i powstrzymać się od uwag jakie wygłaszał. Ocey brak. Nie mi oceniać innych.

7. Marian vs. Busz. Nie było mi przy całej sytuacji, ale skomenyuje to. Zapewne Marina nie umoie się kontrolować, ale myślę że Busz ma na tyle rozumu by to potrafić. Lubie obydwu więc ich nie oceniam. Skoda było było stracić taki nocleg poprzez głupi incydet.

Generalnie było bardzo fajnie. Za rok sie pojawie jeśli czas pozwoli.

Prosiłbum ne kontynuować tematu o piciu. Jeśli chcescie zapraszam do oftopu. Tam napwno znajdziecie na to miejsce.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Ma ktos jeszcze jakies fajne zdjecia ?

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Nie wiem - ja więcej ponad to co zamieszczaliście i co dali chłopacy w Galerii na stronce, to nie widziałem.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Scimitar pisze: Jak nie umiesz pić - nie pij.
Popieram Simiego w 100% - kiedyś na prawdę stanie się coś np: złamanie i będzie na prawdę niewesoło.

Jak komuś odpie... to poprostu niech sie kontroluje albo nie przyjeżdza, wyżyć można sie na popijawie z kumplami.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

lol, Mb najwyrazniej nie wszystkich nauczyl odpowiedniego traktowania zycia turniejowego ;-) Ostre opinie leca, naprawde. Ogolnie zaluje, ze nie bralem udzialu, pojawie sie pewnie dopiero we wrzesniu, tesknie juz teraz. Buziaczki.

Gratki dla zwyciezcow.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

0O juz wiem kogo mi tam brakowało;)

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

No to jeszcze z dużego dystansu czasowego moja opinia:
Turniej był bardzo dobry - tak jak i poprzednie większe turnieje w Wejherowie.
Szacunek dla Scimiego, Laurelin i Esgarotha.
Dbałość o graczy, bardzo dobra baza noclegowa, bardzo dobra, spokojna, dokładna profesjonalna ocena malowania z bliska, fajny test wiedzy.
Minus - tereny. Pierwszy stół przypominał część scenografii do pamiętnego Dark Omena - bardziej niestety niźli do mastera. Na następnych też nie było najciekawiej - szkoda - bo dużo pracy - przy robieniu mapek itp - poszło na marne.
Dziękuję Blessowi za prawdziwie masterową bitwę. No i uznanie za to że jako właściciel tak ładnej armii nie liczy na zdobycz punktową z tego powodu.
Bardzo ciekawa i fajna armia Leśnych Elfów z Ancient Drzewem ( pierwszy raz na turnieju takowego spotkałem)
No i kolejny z Braci Koszowkich klasę na masterze pokazał.
W tym wypadku wysokie miesjce należało się nie tylko za grę ale wygląd armii i kulturę bycia.
Podziękowania za tworzenie klimatu Kubie Falkowskiemu, Zubrowi, Kielonowi, Dziopowi, Ziemkowi - masterlizardowi i wielu innym batlowcom.

ODPOWIEDZ