Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
dlatego nie beda na nich jezdzic tylko prowadzic na lancuchu obok.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Hajelfickie smoki/drejki na łańcuchu?
Wisła Kraków.
bo to jeszcze mlode i nieokrzesane smoki!
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Ale na łańcuchu będą smutne...
Ok, przeglądnąłem dziś kwietnioweg WD. Nie ma żadnej informacji na temat HE.
Z tego co się dowiedziałem to nigdy w WD nie było żadnych zapowiedzi.
Czekamy dalej.
Ok, przeglądnąłem dziś kwietnioweg WD. Nie ma żadnej informacji na temat HE.
Z tego co się dowiedziałem to nigdy w WD nie było żadnych zapowiedzi.
Czekamy dalej.
Wisła Kraków.
jak nie bylo jak bylo cos w stylu "co bedzie w nast numerze"
Gniewko pisze:
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Tylko z kontekstu załapałem o co ci chodziRelosu pisze:jak nie bylo jak bylo cos w stylu "co bedzie w nast numerze"
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony
- Mistrz Miecza Hoetha
- Falubaz
Kto to napisał?
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
Naviedzony
Naviedzony
Użytkownik - Best_Pone. Latający rydwan w kombinacji z orłami potwierdził także inny użytkownik. Oczywiście należy pamiętać, że to tylko plotki, ale w tej kwestii to raczej pewneMistrz Miecza Hoetha pisze:Kto to napisał?
Mam nadzieję, że WE nie dostaną latającego rydwanu ciągniętego przez latające jelenie
Jak nie wyjda przed bobem to nie mam na niego armii
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
WYPAS to były by jaja - potwierdziło by to albo chore poczucie humoru, albo brak granic obłędu u ekipy z GWAzgaroth pisze:Mam nadzieję, że WE nie dostaną latającego rydwanu ciągniętego przez latające jelenie
KUPIĘ: Bitsy (głównie kusze i bicze) od Dark Elves
--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue
--
"In a mad world, only the mad are sane." - Akira Kurosawa
mój blog: Sand and Glue
Przecież krasie mają już latający baloon
http://www.youtube.com/watch?v=ckrjsl-YlngAzgaroth pisze:(...) Latający rydwan w kombinacji z orłami potwierdził także inny użytkownik. Oczywiście należy pamiętać, że to tylko plotki, ale w tej kwestii to raczej pewne (...)
Panowie, nie dajcie się trollować Nie będzie żadnych rydwanów ciągniętych przez orły
Będą za to przegięci DP na smokach, tego możecie być pewni
Będą za to przegięci DP na smokach, tego możecie być pewni
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tak, a danonki ostatnio zainteresowały się balistyką i zaczęły sobie produkować armaty. I to jeszcze korniki, bo walczyć wręcz już im nie wypada. Jak myślałem, że ta armia jest maksymalnie pozbawiona klimatu, to teraz powstaje tam anty-klimat. Jak wszędzie indziej. Gdy zaczynałem grać w wfb było tylko chamskie żelastwo, krew i błocko. Żadnych głupich wynalazków, a jedynym dużym badziewiem były smoki i hydry podczas gdy na stołach rządziły piątki kawalerii więc nie trzeba było mieć niemożliwych do skończenia ilości figurek, żeby normalnie grać.
Rany, ale przesadzacie
Odpuście sobie ten rydwan z orłami bo mam z tego mega bekę
Szczególnie że traktujecie to jako jakieś zło mityczne.
Będą ołtarze
Odpuście sobie ten rydwan z orłami bo mam z tego mega bekę
Szczególnie że traktujecie to jako jakieś zło mityczne.
Będą ołtarze
Wisła Kraków.
ołtarz vaula niszczacy przedmioty! zlo! ołtarz asuryana dajacy KB i ASF! zło!
Gniewko pisze: