Warszawa - Paradox Cafe
Takie ogłoszenie na fanpage'u PX:
BITEWNIAKOWCY!
Paradox Cafe od blisko 12 lat wspiera graczy. Udostępniamy makiety i blaty do gier w miłej, kawiarnianej atmosferze. Dzięki temu nasze hobby może wyjść z ponurych piwnic i szkolnych sal gimnastycznych rozwijając się w fajnym, klimatycznym miejscu.
Pragniemy by nasz zaplecze bitewniakowe było dostępne za darmo, ale chcemy też, by gracze wspierali nas aktywnie korzystając z dobrodziejstw baru. Jesteśmy kawiarnią, płacimy czynsz, rachunki za prąd itp. Nie dostajemy dofinansowania ani grantów.
Dlatego zdecydowaliśmy się wprowadzić dla gracy przedpłaty, które będą w całości do wykorzystania w barze wg poniższego cennika:
- Blaty odebrane do godz. 15:00 - 10 zł na gracza
- Blaty odebrane po 15.00:
poniedziałek, wtorek, środa, niedziela - 15 zł na gracza
czwartek - 30zł na gracza
piątek, sobota - 50 zł na gracza.
BITEWNIAKOWCY!
Paradox Cafe od blisko 12 lat wspiera graczy. Udostępniamy makiety i blaty do gier w miłej, kawiarnianej atmosferze. Dzięki temu nasze hobby może wyjść z ponurych piwnic i szkolnych sal gimnastycznych rozwijając się w fajnym, klimatycznym miejscu.
Pragniemy by nasz zaplecze bitewniakowe było dostępne za darmo, ale chcemy też, by gracze wspierali nas aktywnie korzystając z dobrodziejstw baru. Jesteśmy kawiarnią, płacimy czynsz, rachunki za prąd itp. Nie dostajemy dofinansowania ani grantów.
Dlatego zdecydowaliśmy się wprowadzić dla gracy przedpłaty, które będą w całości do wykorzystania w barze wg poniższego cennika:
- Blaty odebrane do godz. 15:00 - 10 zł na gracza
- Blaty odebrane po 15.00:
poniedziałek, wtorek, środa, niedziela - 15 zł na gracza
czwartek - 30zł na gracza
piątek, sobota - 50 zł na gracza.
Traktowanie ludzi jak idiotow juz raczej nie. Kategoryzowanie ludzi i nakazywanie im chlania browarow? Sorry ale ja dziekuje
Tu chodzi głównie o wieczory, gdzie dwóch graczy blokuje stół dla czterech osób. Rozumiem posunięcie, ale nie podoba mi się ono.Semi pisze:10 zl od gracza jest rozsadne bo i tak chyba kazdy zamawia browarka czy herbate, ale te 50 jest juz troszke za wysokie...
Tu nawet nie chodzi o sama ''wycene',' tylko o fakt nakazu. Kilka razy spotkalem sie w Paradoxie z niechecia i wrecz nakazem kupna czegos w barze, co generalnie uwazam za prostactwo tym bardziej, ze zawsze zamawiam jakies bro albo cole. Wiele razy jedna czy druga pani informowala.mnie, ze zajmujemy stolik dla 10 osob grajac w nazza glupia gre... Sorry, jedzenia tam nie ma zadnego, a nie jestem w stanie wdusic w siebie 5 browarow podczas jednej bitwy.
-
- Chuck Norris
A dla mnie jest to ok. Mają swoje koszty, a warunki są sympatyczne. Nim wszedł cennik i tak czułem się w obowiązku wypić ze dwie kawy, bo jest to w porządku. Kiedyś ustawiłem się z gościem (oszczędzę wstydu i nicka nie podam ), który nie dość że nic nie zamówił, to jeszcze w połowie bitwy bez krępacji wyciągnął kanapkę. Miał na tyle przyzwoitości że nie poprosił obsługi o ketchup i talerzyk. Bogowie kości ukarali go podręcznikową maską.
Najważniejsze, że miejsce strasznie sympatyczne i zawsze mogę tam wpaść na bitwę z córą, której nie mam jak zostawić. Obsługa za każdym razem dba o to by dostała jakąś grę / układankę. Na cennik sami zapracowaliśmy traktując Paradox jako miejsce do darmowego grania ze stołami i terenami. Każdy, kto choć otarł się o własny biznes wie o co chodzi.
smacznego
Garland
Najważniejsze, że miejsce strasznie sympatyczne i zawsze mogę tam wpaść na bitwę z córą, której nie mam jak zostawić. Obsługa za każdym razem dba o to by dostała jakąś grę / układankę. Na cennik sami zapracowaliśmy traktując Paradox jako miejsce do darmowego grania ze stołami i terenami. Każdy, kto choć otarł się o własny biznes wie o co chodzi.
smacznego
Garland
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jutro w px z rana10.30 ktos chętny? Ojro oczywiście
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja bym pyknął coś w weekend.
Jutro też może być, ale nie z rana. Wczesne popołudnie już jest ok.
Jutro też może być, ale nie z rana. Wczesne popołudnie już jest ok.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Niedziela rano? 0jro
edit
niestetu niedziela popoludnie.tak od 16.
Zmiana decyzji świadczy o ciągłości dowodzenia
edit
niestetu niedziela popoludnie.tak od 16.
Zmiana decyzji świadczy o ciągłości dowodzenia
Ostatnio zmieniony 3 maja 2015, o 04:41 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 2 razy.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki