Loatheb jest kartą aktywną, rzucony defensywnie i ofensywnie spelnia swoje zadanie. nawet jak ma sie przegrany stół to moze uratować. imperator jest swietny jesli sie go rzuci mając przewage lub mając remis. mając pusty stół i dwa moby u przeciwnika jest lichy imo.Gokish pisze:Imperator to taki Laotheb siedzi prawie wszędzie .
Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Nie do konca sie zgodze, imperator robi duzo jak masz pelna reke, czyli do kazdej controli co ma duzy draw pasuje idealnie.
Aldean pisze:Loatheb jest kartą aktywną, rzucony defensywnie i ofensywnie spelnia swoje zadanie. nawet jak ma sie przegrany stół to moze uratować. imperator jest swietny jesli sie go rzuci mając przewage lub mając remis. mając pusty stół i dwa moby u przeciwnika jest lichy imo.Gokish pisze:Imperator to taki Laotheb siedzi prawie wszędzie .
Jak mam z 5/6 kart na ręki i imperatora to rzucę go nawet na pusty stół. To zawsze 5/6 many taniej
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Jak by co to już jest do pobrania, około 500-600 mega ma.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- "Nie jestem powergamerem"
Chyba słabsza przygoda od poprzedniej:( Jakoś zbyt łatwe bosy w tych komnatach są, nawet na heroicznym poziomie.
EDIT: Wykrakałem, w 3cej dzisiejszej komnacie bosowie doprowadzają mnie do szału, za nic nie mogę tego przejść narazie
EDIT: Wykrakałem, w 3cej dzisiejszej komnacie bosowie doprowadzają mnie do szału, za nic nie mogę tego przejść narazie
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Freeze mage dzięki imperatorowi znów powrócił do łask. Jest to świetna karta, która powoduje, że część decków ma swoje drugie życie. I wcale się nie zgodzę, że tylko w przypadku remisu potrafi coś zdziałać. Właśnie po jego zagraniu odzyskuje się tempo.
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Necro madrze rzecze!
W tym seoznie Oil Rougue do rank 5 mniej wiecej a potem Control Warrior którym idzie dość gładko cały czas. Dobrze wpasowuje sie w mete gdzie jest pełno freez magów, hunterów, grim patronów i warlocków
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Graty Kosmo, mam i oila i controla - aczkolwiek nie lubie.
Ostatnio moje top 2 decki to deathrattle hunter ( ale taki prawdziwy na zerwikruszu i pozorownaiu smierci) i berkserker warrior.
Ostatnio moje top 2 decki to deathrattle hunter ( ale taki prawdziwy na zerwikruszu i pozorownaiu smierci) i berkserker warrior.
Eboladin FTWZiemko pisze:Graty Kosmo, mam i oila i controla - aczkolwiek nie lubie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
To jest ten na hobgoblinach i wispach?
Ziemko pisze:To jest ten na hobgoblinach i wispach?
jop tak głupie, że aż fajne
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13