Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
Re: Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
7km jest akceptowalne właściwie, rok temu spaliśmy tez w jakiejś wsi i było dobrze
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
No i jak z noclegami panowie?? Ja wiem że się staracie itd... ale chcielibyśmy też wiedzieć na czym stoimy. Czy jest OSP czy mamy się bujać i szukać sobie na własną rękę ?? Po prostu dajcie nam znać i możliwość jakiegoś ustawiania się do wyjazdu. Czy mamy dopłacać po 10zł od łebka do tych 40zł które już poszły?? Nic nie wiadomo. Może się okazać że mimo zajebistej bliskości nikogo z łodzi nie będzie bo do wieczora dzisiejszego dnia daliśmy sobie deadline na podjęcie decyzji co do wyjazdu.
Nocleg się na pewno znajdzie. Kaleson, Handełek deklarowali już chęć przenocowania kilku osób. Napiszcie do nich. A kwestia dyszki nie jest chyba aż tak istotna
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
nie jest istotna w kwestii obciążenia finansowego, ale jest istotna jako informacja kiedy.. ?? czy na miejscu można czy z przelewem ? Dlaczego wraca opcja noclegu na OSP w Babicach w których de facto miał ten turniej się odbywać wcześniej ?? To nie możecie tam przenieść turnieju.. ?? Czy zwyczajnie dostaliście jakąś kasę w ramach sponsoringu od miejsca w którym teraz będzie się ten master odbywał, ale nie chcą nas tam trzymać na noc i jesteście w kropce bo nie macie co z nami zrobić.. ?? rodzą się pytania, a my czyli gracze dostajemy mało odpowiedzi już od samego początku. O 20tej mieliśmy wiedzieć czy babice nas podejmą. Mamy 21wszą prawie 30 i odpowiedzi brak.
-
- Wałkarz
Hoops pisze:No i jak z noclegami panowie?? Ja wiem że się staracie itd... ale chcielibyśmy też wiedzieć na czym stoimy. Czy jest OSP czy mamy się bujać i szukać sobie na własną rękę ?? Po prostu dajcie nam znać i możliwość jakiegoś ustawiania się do wyjazdu. Czy mamy dopłacać po 10zł od łebka do tych 40zł które już poszły?? Nic nie wiadomo. Może się okazać że mimo zajebistej bliskości nikogo z łodzi nie będzie bo do wieczora dzisiejszego dnia daliśmy sobie deadline na podjęcie decyzji co do wyjazdu.
Miejsca się znajdą - OSP ma mi dać znać jutro rano.
10 zł będzie do dopłaty - te pieniądze pójdą w całości na transportowanie was do noclegowni i na sam nocleg.
W razie jak by OSP nie wypaliło (ale to mało prawdopodobne) to z wejściówek które będą zapłacone, będę wam w jakimś stopniu rekompensował za noclegi - albo raczej będę starał się wam znaleźć najlepszą opcje hotelową w pobliżu Gampa.
Nie denerwować się i niestresować.
Limit 30 teamów pozostaje bez zmian.
Proszę się nie martwić - w najgorszym wypadku za swoje błędy, niedociągniecia, oraz ostatnie problemy będę zmuszony wyłożyć z własnej kielni.
Co do odpowiedzi z lokalizacjami:
Master w babicach się nie odbędzie ze względu nie wpuszczenia nas do szkoły - pierwszy strzał w kolano.
Kolejne miejsca które wcześniej miałem obczajone były również nie dopuszczone lub z racji straszliwej lokalizacji bardziej uciążliwe zarówno dla orgów jak i graczy.
Gamp stał się alternatywą która wbrew pozorom miała być dużo lepsza niż szkoła - miejsce stałe, nocleg na miejscu, melanż, bar otwarty całą noc, grill całą noc. Zakaz spania i możliwość siedzenia tylko do 00:00 stał się kolejnym strzałem w kolano i bardzo dużą kłodą pod nogami.
Nie dziwcie się ża staram się wiązać koniec z końcem jak najmniejszymi waszym kosztem.
Dałem cała na polu forumowym, ale postaram się wybrnąć z tego bagna samą organizacją.
kto był wcześniej na Masterach organizowanych przez nas to wię że zawsze warto było być pomimo jakichkolwiek niedogodności.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, o 20:36 przez Organizator, łącznie zmieniany 1 raz.
Turnieju przenieść nie można bo szkoła się wypięła i gdyby nie Handełek to byłaby kiszka... Teorie spiskowe zostaw maciarowi.Hoops pisze:nie jest istotna w kwestii obciążenia finansowego, ale jest istotna jako informacja kiedy.. ?? czy na miejscu można czy z przelewem ? Dlaczego wraca opcja noclegu na OSP w Babicach w których de facto miał ten turniej się odbywać wcześniej ?? To nie możecie tam przenieść turnieju.. ?? Czy zwyczajnie dostaliście jakąś kasę w ramach sponsoringu od miejsca w którym teraz będzie się ten master odbywał, ale nie chcą nas tam trzymać na noc i jesteście w kropce bo nie macie co z nami zrobić.. ?? rodzą się pytania, a my czyli gracze dostajemy mało odpowiedzi już od samego początku. O 20tej mieliśmy wiedzieć czy babice nas podejmą. Mamy 21wszą prawie 30 i odpowiedzi brak.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
no to przynajmniej wiem kto się wypiął
Nie doszukuję się na chama teorii spiskowych, ale dla zwykłego gościa gracza skoro turniej miał być w miejscu A a odbędzie się w miejscu B z tym że nocleg będzie? w miejscu A to najzwyklej w świecie się gubię i nie wiem o co chodzi. A znasz stare porzekadło ....
Nie doszukuję się na chama teorii spiskowych, ale dla zwykłego gościa gracza skoro turniej miał być w miejscu A a odbędzie się w miejscu B z tym że nocleg będzie? w miejscu A to najzwyklej w świecie się gubię i nie wiem o co chodzi. A znasz stare porzekadło ....
Pancerna brzoza nie ma prawa zatrzymać polskiej maszyny ?Hoops pisze:no to przynajmniej wiem kto się wypiął
-
- Wałkarz
Hoops - nie martw się.
W razie problemów będę każdego za rękę prowadził w mijsca docelowe.
Dałem w pierwszym poście nazwy potencjalnych Hoteli które są atrakcyjne zarówno pod względem ceny jak i bliskości oraz warunków. Jest to opcja dla osób które wolą lepsze warunki niż wspólne spanie.
Co do spania to będę w okolicach Środy pisał maile do wszystkich zgłoszonych odnośnie kto co wybrał, tak bym mógł to logistycznie powiązać jak najlepiej dla wszystkich.
W razie problemów będę każdego za rękę prowadził w mijsca docelowe.
Dałem w pierwszym poście nazwy potencjalnych Hoteli które są atrakcyjne zarówno pod względem ceny jak i bliskości oraz warunków. Jest to opcja dla osób które wolą lepsze warunki niż wspólne spanie.
Co do spania to będę w okolicach Środy pisał maile do wszystkich zgłoszonych odnośnie kto co wybrał, tak bym mógł to logistycznie powiązać jak najlepiej dla wszystkich.
Jak to powiedział pewien filozof: http://www.youtube.com/watch?v=KuStsFW4EmQ
A tak z innej mańki jakiś plan na wspólną bibę nocną jest? Czy siedmiu wspaniałych z FW ładuje się do paradoxu i wychodzi dopiero na 4 bitwę
A tak z innej mańki jakiś plan na wspólną bibę nocną jest? Czy siedmiu wspaniałych z FW ładuje się do paradoxu i wychodzi dopiero na 4 bitwę
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
To dobry plan. Tak zrobimyAkadera pisze:Jak to powiedział pewien filozof: http://www.youtube.com/watch?v=KuStsFW4EmQ
Ja tam nie widzę innej alternatywy - są dwa powody o których już z resztą wiecieGrolshek pisze:To dobry plan. Tak zrobimyAkadera pisze:Jak to powiedział pewien filozof: http://www.youtube.com/watch?v=KuStsFW4EmQ
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- Kedziorson
- Masakrator
ale się martwicie o te noclegi....Jesteśmy battlowcami, nie dość że twardzi jak skały to jeszcze pozytywni ludzie. wystarczy nam kawałek płaskiego pomieszczenie z dachem nad głową do kompletu ze śpiworem, karimatą co już nam Handełek (którego nie miałem jeszcze okazji poznać) i Śmiechu, którego znam nam zapewnili. Zostaje nam tylko domalowanie pacynek, i przyjazd.
Do zobaczenia w sobotę rano i poproszę o przyjechanie bo to pewnie jeden z moich niewielu masterów, na które się wybieram z racji połączenia pracy i studiów i szukania chaty.
pozdro !!
Kędziorson
Do zobaczenia w sobotę rano i poproszę o przyjechanie bo to pewnie jeden z moich niewielu masterów, na które się wybieram z racji połączenia pracy i studiów i szukania chaty.
pozdro !!
Kędziorson
Przekonaliście mnieDaw pisze:Ja tam nie widzę innej alternatywy - są dwa powody o których już z resztą wiecieGrolshek pisze:To dobry plan. Tak zrobimyAkadera pisze:Jak to powiedział pewien filozof: http://www.youtube.com/watch?v=KuStsFW4EmQ
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego