Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
Poszła rozpa 

Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Ma ktoś wolne miejsce w samochodzie z Warszawy lub okolic. Wyjazd mo0ze być piątek wieczór lub sobota rano (tylko jak będzie chciał podjechać do Żyrardowa).
Ewentualnie, czy ktoś w piątek w nocy 20-22 byłby w stanie odebrac mnie z PKP w Katowicach i dostarczyć na miejsce? I czy będzie dobra dusza, która byłaby w stanie w niedzielę odwieść w drugą stronę.
Ewentualnie, czy ktoś w piątek w nocy 20-22 byłby w stanie odebrac mnie z PKP w Katowicach i dostarczyć na miejsce? I czy będzie dobra dusza, która byłaby w stanie w niedzielę odwieść w drugą stronę.
Byłem pewien, że termin zgłoszenia jest taki sam jak termin przedpłaty, czyli do dziś...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Szukam załogi do samochodu na sobotę rano i jest opcja jechania przez Żyrardów. Mogę zabrać w sumie 3 osoby. Daj znać proszę czy się piszesz.Grichalk pisze:Ma ktoś wolne miejsce w samochodzie z Warszawy lub okolic. Wyjazd mo0ze być piątek wieczór lub sobota rano (tylko jak będzie chciał podjechać do Żyrardowa).
Inne zgłoszenia również mile widziane

Maciek
Andrzej pisze:Byłem pewien, że termin zgłoszenia jest taki sam jak termin przedpłaty, czyli do dziś...
Trening komandosów:D Zaczynasz z niską modelarką i -3 za zgłoszenie?:D
Przedpłaty do niedzieli byłyby bez sensu skoro i tak przelewy w poniedziałek wychodzą dopiero
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Nie wiem czy sobie w ogóle nie odpuszczę, bo chyba nie będzie nawet pełnego mastera
A pogoda jest akurat idealna na wycieczkę w góry 
No i nie bedę musiał oglądac zafa i smiecha, kolejny plus
#tylewygrać

No i nie bedę musiał oglądac zafa i smiecha, kolejny plus

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tak jak u Was kiedyś?Dymitr pisze:50 osób chyba się uzbiera

Wysyłamy na Śląsk obserwatora Rinca!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole