EEGT- info i pogaduszki
- monsterstar
- Chuck Norris
Twoje interesy - bronię Cię przed licznymi procesami cywilnymi i karą grzywny mądralo... Poważnie...Szaman pisze:pech - plaga Gnoblarow kradnacych ptaszkiKruti pisze:CZEMU polskie nazwiska swoich ptaszków nie mają?
a tak w ogole Stefku to kogo reprezentujesz? bo Ty ani nie grasz, ani nie masz ptaszka
proponuje sok z cytryny lub cebuli - wtedy rozpiske bedzie widac tylko wtedy, gdy opalisz ja nad ogniem...monsterstar pisze:Szamanie o co biega z tajną rozpą ? jak ją zrobić ?
plis odpowiedz szybko bo ją musze dziś zrobić
matko Tereso
tajna rozpiska to normalna rozpiska, a jej tajnosc polega na tym, ze nie pokazujesz jej przeciwnikowi
"I fart in your general direction"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bo jawne to chory wymysł polskiego środowiska, który to uważam za gwałt na początkowym założeniu warhammera. Chyba nigdzie nie grają na jawne rozpiski gdzie traci sens chowanie asasinów i likwiduje niepewność przed fanatykiem czy niepewność przed niespodzianką przedmiotów magicznych oraz nieprzewidywalności takich pojedynków bohaterów gdzie teraz wchodzi czysto zimna kalkulacja.
I właśnie mamy efekty, graczy którzy nigdy nie grali na tajne rozpiski bo tak obecne środowisko promuje. Jakże smutne.... Coś się kończy...
I właśnie mamy efekty, graczy którzy nigdy nie grali na tajne rozpiski bo tak obecne środowisko promuje. Jakże smutne.... Coś się kończy...
To sobie zrób turniej na tajne, zamiast ciągle zrzędzić, jak stara pierdoła. Albo jeździj na te, gdzie mają tajne rozpiski, jak GT na przykład.Bo jawne to chory wymysł polskiego środowiska, który to uważam za gwałt na początkowym założeniu warhammera
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ad nr 1: Gdybym nie mieszkał na zadupiu Battlowym gdzie jest mały ledwie rozwinięty klubik bez terenów i miejsca oraz stołów i ludzi grających w battla to zrobiłbym,(przestałem studiować więc wróciłem z lublina do domu pół roku temu)
ad nr 2:Na GTEE jadę, jestem zgłoszony i opłacony Poza nim praktycznie takowych nie ma.
ad nr 3:tak jestem starą pierdołą więc jęczę.
ad nr 2:Na GTEE jadę, jestem zgłoszony i opłacony Poza nim praktycznie takowych nie ma.
ad nr 3:tak jestem starą pierdołą więc jęczę.
Fajnie jest , niech Ci co nie przyszli żałują. Najlepsza chyba jest KLIMATYZOWANA SALA !!!
Do tego pełno gratisów jakiś duperelowatych typ smycz, super książka z regulaminem za 7,5 każda
Do tego dorzucili buttony , które są moim zdaniem super pomysłem. Ogólnie bardzo miłą imprezka, przeciwnicy spoko, a scenariusze ... hmm ... dzikie takie jakieś ;p
Do tego pełno gratisów jakiś duperelowatych typ smycz, super książka z regulaminem za 7,5 każda
Do tego dorzucili buttony , które są moim zdaniem super pomysłem. Ogólnie bardzo miłą imprezka, przeciwnicy spoko, a scenariusze ... hmm ... dzikie takie jakieś ;p
- monsterstar
- Chuck Norris
Wszystko jest ok, dopóki przeciwnik nie zapomni czegoś tobie powiedzieć co powinien, albo zmienia sztandary na oddziałach jak mu czapka stoi (raz sie kiedyś dowiedziałem, że klocek który war bannera miał to w rzeczywistości go nie miał tylko inny )Murmandamus pisze:Bo jawne to chory wymysł polskiego środowiska, który to uważam za gwałt na początkowym założeniu warhammera. Chyba nigdzie nie grają na jawne rozpiski gdzie traci sens chowanie asasinów i likwiduje niepewność przed fanatykiem czy niepewność przed niespodzianką przedmiotów magicznych oraz nieprzewidywalności takich pojedynków bohaterów gdzie teraz wchodzi czysto zimna kalkulacja.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
kiedy poszlismy sie dowiedziec, co mozna zrobic, aby bylo chlodniej, portier powiedzial, ze moze... wylaczyc ogrzewanie!!!monsterstar pisze:Ogólnie super wypas ale sala chyba nie była klimatyzowana ;/
gorąco jak w pupie
dzisiaj powinno byc juz lepiej...
"I fart in your general direction"
Genialna impreza, gratulacje dla organizatorów za wypasione stoły i tereny, profesjonalne rules packi i fajne gadżety i za urodzinową imprezke. Co można było poprawić - zawiodła wentylacja sali (jak na każdym turnieju zresztą), wysoka cena wejściówki (myślę że 40 pln było by już ok), i za dużo bitew w sobote (2 bitwy dziennie było by moim zdaniem optymalnie). Poza tym wszystko było perfekt. Dzięki dla wszystkich przeciwników z którymi grałem i sorki dla Kołaty że tak zrzędziłem w sobote jak wklepywał mi maske
- Corvus Albus
- Kretozord
Varden kim grałeś? i ten ukrainiec?