no wlasie szejdzi i CoK ktorych ma w batalionie.DarkDruchii pisze:imo COB + Shades troche sie marnuje bo nie ma jednostek ktore by go w pelni wykorzystaly...shades i BG najpewniejsza kombinacja...ja gralem sam troche na COB + Exec's ale tylko na dwarfy i orki - sprawdzaly sie swietnie...no ale nie sa na wszystko...
a jeszcze pytanie bo nie mam rb obecnie. mozna dac KB z kotla na kusze?
Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Nie, KB tylko w CCa jeszcze pytanie bo nie mam rb obecnie. mozna dac KB z kotla na kusze?
W batalionie nie ma shadeno wlasie szejdzi i CoK ktorych ma w batalionie.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
nie kupuj w ogóle, jeśli masz (lub masz w zamiarze kupić) jakieś 3-4 oddziały harpii. Jeśli nie, to kup sobie ze 3 piątki DR. Najlepiej poluj na alegro.
kup sobie jeszcze shadesów do tego zestawu. Dają radę.
kup sobie jeszcze shadesów do tego zestawu. Dają radę.
to nie jest repeater, tylko reaper. Zasadnicza różnica. Dobrze jest jeszcze do tego zainwestować w hydrę.2 repeatery
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jak bys czytal temat od poczatku to bys wiedzial o co biega . Doskoale wiem co jest w batalionie .GarG pisze:W batalionie nie ma shadeno wlasie szejdzi i CoK ktorych ma w batalionie.
5 DR z +1 atakiem z Cob moze przez wiele przejecac.Konop pisze:DR, jasne. Tyle, że to chyba najdroższa (jeśli chodzi o kasę) jednostka w armii. Żeby ich kupić musiałbym z czegoś zrezygnować... I tu pytanie: z czego?
I jeszcze: czy tak mała liczba DR, jak 5 może się do czegoś przydać?
niech mi ktos wytłumaczy dokładnie jak działa Ring of Hotek. Gdyz wczeniej na stronach BP pisało inaczej niz teraz w ab.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...