Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
niestety, to nie o tę stronę mi chodziło, poszukuję strony, gdzie płaciło się albo w euro albo funtach. I pamiętam ciemno-granatowy albo szary layout strony. I podstawki ze szczurami
Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. Dzięki za linka, ale farbek coat d'arms to oni nie mają. Coż, wracam do trzepania googla.Izwor pisze:@Duderson
http://www.warlordgames.com/store/
Kiedyś było, że powyżej 25Ł free, teraz widzę, że już 50Ł, a jak mniej to 2Ł za przesyłkę.
Gdyby jeszcze maelstrom istniał to bym poleciła ale konkurencja go wygryzła, a szkoda.
Może jeszcze istnieją jakieś inne sklepy z darmową przesyłką, trzeba poszukać.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Ja tak używam jednego zestawu do tej pory, czyli będzie jakieś 3 lata lekką ręką. Blue tac jest świetny do wszystkiegoWie ktoś, jak długo masa Blue Tack zachowuje swoje właściowści plastyczne? Chcę jej użyć do malowania figurek (korek od wina-blue tack-podstawka figurki). Czy można do niej wielokrotnie przyklejać figurki?