Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Szczurka ...
Skończ tego pana u góry.
To ,że mam zepsuty aparat to nie znaczy ,że się lenię Znalazłem na pendrivie fotki podstawki którą robie na konkurs Infinity .
Na podstawce będzie ta figurka :
http://mgla.pl/index.php?p=14&&id_k=173&&id_p=4162
Poprawie jeszcze śnieg jak już przykleję miniaturkę .
p.s-sorry za jakoś fotek (chciałem rozjaśnić ,ale nawet programu graficznego nie mam )
Na podstawce będzie ta figurka :
http://mgla.pl/index.php?p=14&&id_k=173&&id_p=4162
Poprawie jeszcze śnieg jak już przykleję miniaturkę .
p.s-sorry za jakoś fotek (chciałem rozjaśnić ,ale nawet programu graficznego nie mam )
pędzelki ,farbki ,trochę wody ...Powiedz jak to robisz ?
@helion
Zdziwisz się ,ale oprócz tej kończę 2 inne na ebay i kilka rzeczy czeka w kolejności ...
Za swoją armie biorę się z kopyta jak wyjdzie nowy army bookCzekam na więcej i może być do TK
Fotki smoka nad którym aktualnie siedzę (zrobione jest już więcej ,ale fotek nie mam czym pstryknąć )
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Tak to ten model.Rasti pisze:Ale tak to ciekawie pomalowane. Czy to nie przypadkiem model sióstr pólmroku od WE(czy jakoś tak ;D)?
Elfki są na magnesach?
Zleceniodawca chciał zdejmowanych ...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Master of reality
- Oszukista
Nie, stare smoki też mają takie skrzydla np HERasti pisze:Skrzydełko od mantykory?
I sold my soul for rock'n roll
Gostek już skończony (tutaj stary wip)
to czemu pokazujesz vipa jak masz gotowego ludka, który jest super zrobiony ale sama poza tego pana mnie jakoś odstrasza pedał czy co??
Takie małe pytanko to NMM czy zwykły metalik??
Takie małe pytanko to NMM czy zwykły metalik??
@Rafix
Metaliki Wrzucam tylko stary wip bo mam zepsuty aparat i nie mam jak cyknąć gotowego ....
Metaliki Wrzucam tylko stary wip bo mam zepsuty aparat i nie mam jak cyknąć gotowego ....
Z pędzla malarskiegoZ czego jest ta "trawa" na dolnej podstawce?
Podstawka (czyt. ta skała) to kamień .Generalnie miało być prosto i w zimowym klimacie ,a do tego dość kolorowo/nierealnieBardzo fajnie to wygląda. Przyczepie się jeszcze raz do tej skały, i wysuwam pytanie: z czego ona jest zrobiona ? Czy to po prostu zwykły kamień.