Dawno Cię nie było.Robak pisze:Krzyczy, gwizdze, niech bedzie byle co, sygnal z np. kompa KrzysiekW zazwyczej chodzi po stolach i mowi ile zostalo czasu z tego co pamietam

Dawno Cię nie było.Robak pisze:Krzyczy, gwizdze, niech bedzie byle co, sygnal z np. kompa KrzysiekW zazwyczej chodzi po stolach i mowi ile zostalo czasu z tego co pamietam
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Zgadzam się - sala była taka jaka była ale generalnie było ok. Jeśli byśmy chcieli mieć fajne miejsca lokalowe to Masterów w Krakowie i Warszawie byśmy nie uświadczyli.SexRocket pisze:pierdzielenie wszystko pierdzielenie...
Kacper przesadziłęś - ja np gram Demonami od 3,5 roku a chciałem je zbierać od 10 lat ale wcześniej zasobów brakowało. Teraz pierwszy raz w historii WFB jest wydany oddzielny book do demonów i ja się cieszę z tego niezmiernie i co....mam nim nie grać bo jest za mocny.swieta_barbara pisze:
kis1, Robson, Malal, Duke, holan, Dziop, Bartek Bialowas, ze nie wspomne o Darku, ktory sobie dobrze radzil HE i WE i o innych, ktorzy tez dokonali szybkiej podmianki - ssijcie.
Jestescie slabi.
W sumie prawda - jakos mi to z glowy wylecialo. Przepraszam za pospieszne oskarzenie.Dalmar pisze:Kacper przesadziłęś - ja np gram Demonami od 3,5 roku a chciałem je zbierać od 10 lat ale wcześniej zasobów brakowało. Teraz pierwszy raz w historii WFB jest wydany oddzielny book do demonów i ja się cieszę z tego niezmiernie i co....mam nim nie grać bo jest za mocny.swieta_barbara pisze:
kis1, Robson, Malal, Duke, holan, Dziop, Bartek Bialowas, ze nie wspomne o Darku, ktory sobie dobrze radzil HE i WE i o innych, ktorzy tez dokonali szybkiej podmianki - ssijcie.
Jestescie slabi.
Też zresztą mnie męczy taka tendencja że sporo graczy rzuca się na armie które są mocne - ja np: w zdecydowanej większości gram swoimi figurkami bo poza samą grą bardzo lubię grać MOIMI armiami. Owszem że pomalowanymi w większości przez Rafała czy innych malarzy ale ja też wiele czasu i ducha poświecam (nie tylko $$) żeby moja armia była super (sam robiąc drobne rzeczy rzeczy które umiem).
Gwoli wyjaśnienia Młody czyli Bartek Białowąs zbiera Demony i Mortele od 5 edycji grając tym cały czas podobnie jak Holan który już w 5 edycji grał armią Undead intensywnie w Ligach u Faberów.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.