Lubelski Koziołek - MASTER w Lublinie 14-15. 03. 2009.
o jezu, jak ja bym chcial wyslac rozpe! :/
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
spoko, wchodze w to mozemy wideo konferencje zrobic - bede ci podpowiadal, zeby nie bylo ze wygrales za mnie
Supeł jak z noclegiem z piatku na sobote? i z soboty na niedziele?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
z soboty na niedziele jest w szkole
w szkole nie będzie noclegu z piątku na sobotę, staramy się załatwić noclegi po ludziach a w ostateczności jakiś najtańszy w akademiku czy bursie
polecam jednak podróż samochodem w sobotę do nas (będzie zamykany wewnątrz szkolny monitorowany parking) - ewentualnie pociągami nocnymi które przyjeżdżają w sobotę rano
ostateczne info w pon, wtorek albo na privach do nas
polecam jednak podróż samochodem w sobotę do nas (będzie zamykany wewnątrz szkolny monitorowany parking) - ewentualnie pociągami nocnymi które przyjeżdżają w sobotę rano
ostateczne info w pon, wtorek albo na privach do nas
wiem, ale za duzo roboty. moge sie wystawic imperium na jakies 4k, ale co z tego jak polowa nie jest pomalowana, a reszta jest w oplakanym stanie...?Jasiuuu pisze:to może... pożycz imperium - tego co Ci brakuje zamiast pożyczać <tfutfu> demony
szkoda zachodu - bede mordowac tfutfu demonami...
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
karabin ma imperium popros ladnie to moze porzyczycMobi pisze:wiem, ale za duzo roboty. moge sie wystawic imperium na jakies 4k, ale co z tego jak polowa nie jest pomalowana, a reszta jest w oplakanym stanie...?Jasiuuu pisze:to może... pożycz imperium - tego co Ci brakuje zamiast pożyczać <tfutfu> demony
szkoda zachodu - bede mordowac tfutfu demonami...