Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
A mam jeszcze jedno wolne mniejsce z wawy sobota rano.
- 4 karabiny
- Beast from the East
W Arenie w ogóle nie ma rezerwacji.Crane pisze:Czyżby alkoholowa Arena odpadała?Zarezerwowane mamy miejsce na sobotnią bibkę. Eskulap na miasteczku akademickim blisko naszej szkoły.

Poprawię.Górken pisze:120 (bitwy ) + maks 10 (hobbystyka) + 10 test wiedzy + 3 rozpiska na czas = 153 punkty
Machnąłeś sie Karabinie:D
Updejt.
Dopisz mnie karabin ,rozpiskę podeślę jutro dopiero 

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
- 4 karabiny
- Beast from the East
Jak Kotson napisał wsiadasz w 150, lub autobus 13. fon do mnie 519110862 dzwoń pokierujemy Cię.Grichalk pisze:Można prosić o jakieś wskazówki odnośnie dojechania do szkoły ze stacji PKP??
Bo na piechtę to wygląda na niezły kawałek drogi.
Wyjeżdżam w piątek z Warszaywy pociągiem z Centralnego 0 12:55. Jedzie jeszcze ktoś??
Updejt.
Kosmaty, trzymaj wino na sobote - sklad z auta mi sie posypal i jednak jedziemy wszyscy w sobote ranoCosmo pisze:Slyszalem Bialystok, ze spicie tam gdzie ja ;P Szykowac watroby na winsko ;-D

- 4 karabiny
- Beast from the East
I nie być u mnie na parapetówie pałkoFisch pisze:no strasznie żałuję, ze nie dam rady przyjechać, uściskać Waszych pijackich mord i pocisnąć turnieju dogsami!

Updejt.
Może dobijemy do 60 tki

wydaje mi sie ze linia 57 też się nadaMożna prosić o jakieś wskazówki odnośnie dojechania do szkoły ze stacji PKP??
Bo na piechtę to wygląda na niezły kawałek drogi.
Wyjeżdżam w piątek z Warszaywy pociągiem z Centralnego 0 12:55. Jedzie jeszcze ktoś??
Jeśli to jest to wino, które masz zawsze, to BŁAGAM, zachowaj na sobotę.Cosmo pisze:Slyszalem Bialystok, ze spicie tam gdzie ja ;P Szykowac watroby na winsko ;-D

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()