Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Na wypasie! Nie podobają mi się te modele swoją drogą... Wierzchowce wyglądają jakby były sporo za małe w stosunku do jeźdźców. Groteskowo to wygląda...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Podobają mi się: sztandar, futra wierzchowców i metaliki. Z malowania nie podobają mi się tylko wyrwy w futrach wierzchowców - tam powinna być krew, zwykła skóra wygląda sztucznie. Poza tym same figsy to jedne z najbrzydszych , jakie widziałem. Z całego regimentu tylko sztandar bym wykorzystał do jakichś konwersji, reszty bym się pozbył czym prędzej.
Tak, na obronę mam to że ja ich nie robiłemSiena pisze:Sztandar i metaliki są rewelacyjne Natomiast podstawki są trochę biedne.
Troszkę krwii jest.. troszkę tylko ale zawsze to cośsmiejagreg pisze:Z malowania nie podobają mi się tylko wyrwy w futrach wierzchowców - tam powinna być krew, zwykła skóra wygląda sztucznie.
Nie podoba mi się odcień skóry na Murfangach (wyglądają jak ogry przed ewolucją) oraz to że jak już zdecydowałeś się na uciapanie krwią to nie potrzebnie ograniczałeś się tylko do rąk, tak to oddział sycący oko.
Nie myślałeś nad tym żeby sztandarowemu na hełmie domalować jeszcze sierp i młot?
Nie myślałeś nad tym żeby sztandarowemu na hełmie domalować jeszcze sierp i młot?
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Hehe, właściciel nie zgodził sięLuciusII pisze:Nie podoba mi się odcień skóry na Murfangach (wyglądają jak ogry przed ewolucją) oraz to że jak już zdecydowałeś się na uciapanie krwią to nie potrzebnie ograniczałeś się tylko do rąk, tak to oddział sycący oko.
Odcień skóry miałem narzucony, a krwiste ręce to pomysł zaczerpnięty z boxa.
Dokładnie, zero własnej inwencji, nawet maleńki sierp i młot nie przeszedł..Kamil.Sz pisze:Czopek pisze:Hehe, właściciel nie zgodził sięTen Twój zleceniodawca to jakiś straszny despota, wszystko z góry Ci narzucaCzopek pisze:Odcień skóry miałem narzucony
Sztandar na wypasie (ten zwykly) cala reszta tez bardzo fajna ale nie moj styl
Chetnie bym zobaczyl z bliska helmy... te robione z TK (chyba )
Chetnie bym zobaczyl z bliska helmy... te robione z TK (chyba )
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Technicznie - wszystko bez zarzutu . Kolorystycznie - dziwny ten Tzeentch , zieleń bardziej by pasowała do nurglitów, gdyby ją trochę devlanem potraktować. Kolor zielony mi się z tzeentchowym nijak nie kojarzy. Poza tym kombinacja zielonego z niebieskim nie trafia do mnie zbytnio. Ale cóż - nasz klient, nasz pan. Za to malowanie baardzo do mnie trafia .
Jak ty z Devlan mud chciale tzeentcha robic ?? to wyszloby bardziej brazowe. Lepiej jakims niebeskim glaza pociagnac to byloby super. Tak czy inaczej oddzial fajny robi wrazenie. Kordel calkiem fajny. utrzymany w limacie do regonu.smiejagreg pisze:Technicznie - wszystko bez zarzutu . Kolorystycznie - dziwny ten Tzeentch , zieleń bardziej by pasowała do nurglitów, gdyby ją trochę devlanem potraktować. Kolor zielony mi się z tzeentchowym nijak nie kojarzy. Poza tym kombinacja zielonego z niebieskim nie trafia do mnie zbytnio. Ale cóż - nasz klient, nasz pan. Za to malowanie baardzo do mnie trafia .
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Przecież napisał, że po washowaniu zieleni Devlan Mudem kolor pasowałby do Nurgla^Karpiu^ pisze:Jak ty z Devlan mud chciale tzeentcha robic ?? to wyszloby bardziej brazowe. Lepiej jakims niebeskim glaza pociagnac to byloby super. Tak czy inaczej oddzial fajny robi wrazenie. Kordel calkiem fajny. utrzymany w limacie do regonu.smiejagreg pisze:Technicznie - wszystko bez zarzutu . Kolorystycznie - dziwny ten Tzeentch , zieleń bardziej by pasowała do nurglitów, gdyby ją trochę devlanem potraktować. Kolor zielony mi się z tzeentchowym nijak nie kojarzy. Poza tym kombinacja zielonego z niebieskim nie trafia do mnie zbytnio. Ale cóż - nasz klient, nasz pan. Za to malowanie baardzo do mnie trafia .
Mi kolorystyka też nie za bardzo się podoba. Kolory Tzeentcha to niebieski i róże, fiolety, purpury. Takie połączenie byłoby przyjemniejsze dla oka.
Nie jestem specem od kolorów w chaosie ale tak mi wyglądają najbardziej na tzeentchowców więc tak ich nazwałem.
Ciekawostką jest to że miałem za wzór warriora pomalowanego przeze mnie około 3 lat temu, którego wtedy sprzedałem na allegro. Tylko tamci mieli kratę na plecach, może ktoś pamięta:D
Ciekawostką jest to że miałem za wzór warriora pomalowanego przeze mnie około 3 lat temu, którego wtedy sprzedałem na allegro. Tylko tamci mieli kratę na plecach, może ktoś pamięta:D
Teaz myslem ze takie polaczenie lezaloby znacznie bardziej ale kurcze rozowe tarcze ale hello kittie to moze wygladaloby fajnie W dodatku idac dalej to tacy warriorsi powinni miec mniej pancerza a wiecej ciala na wierzchuquidamcorvus pisze:Przecież napisał, że po washowaniu zieleni Devlan Mudem kolor pasowałby do Nurgla^Karpiu^ pisze:Jak ty z Devlan mud chciale tzeentcha robic ?? to wyszloby bardziej brazowe. Lepiej jakims niebeskim glaza pociagnac to byloby super. Tak czy inaczej oddzial fajny robi wrazenie. Kordel calkiem fajny. utrzymany w limacie do regonu.smiejagreg pisze:Technicznie - wszystko bez zarzutu . Kolorystycznie - dziwny ten Tzeentch , zieleń bardziej by pasowała do nurglitów, gdyby ją trochę devlanem potraktować. Kolor zielony mi się z tzeentchowym nijak nie kojarzy. Poza tym kombinacja zielonego z niebieskim nie trafia do mnie zbytnio. Ale cóż - nasz klient, nasz pan. Za to malowanie baardzo do mnie trafia .
Mi kolorystyka też nie za bardzo się podoba. Kolory Tzeentcha to niebieski i róże, fiolety, purpury. Takie połączenie byłoby przyjemniejsze dla oka.