ETC 2012
Moderator: swieta_barbara
-
- Chuck Norris
Tak się zastanawiam po co przy steam tanku zapis że jest jako war machine?
przecież ma wzorniki.
przecież ma wzorniki.
Ograniczenia są generalnie dość fajne. Co prawda demony są zbyt mocno pocięte (lizaki w pewnym stopniu też), a SLoS jest trochę drewniany, ale reszta jest super.
@Slayer
Na VC trzeba jeszcze poczekać. Jeszcze są trochę za mało ograne, by je sensownie ciąć.
@Slayer
Na VC trzeba jeszcze poczekać. Jeszcze są trochę za mało ograne, by je sensownie ciąć.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Generalnie spoko, może być Dopracowany bardziej AR z zeszłego roku, a rok temu grało się fajnie.
Pytanie tylko: z jakim modyfikatorem strzelamy do oddziału znajdującego się w domku? Ilu piętrowe będą domki? Ktoś wie?
Pytanie tylko: z jakim modyfikatorem strzelamy do oddziału znajdującego się w domku? Ilu piętrowe będą domki? Ktoś wie?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
hmmm, autorytetem w kwestiach euro na pewno nie jestem więc nie wiem czy wgl powinienem się wypowiadać, ale tak sobie kminiłem czy nie lepiej by było żeby HE miały po prostu 100 punktów do wydania mniej w corach czyli 500 - koniec końców miałyby wtedy 100 punktów więcej a nie musiałyby zapychać corów mało uzytecznymi oddziałami...
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.
RB. 1 lub 2 piętra, na mapkach zaznaczone będzie. (osobiście uważam, że 1 piętro to kpina )Karli pisze:z jakim modyfikatorem strzelamy do oddziału znajdującego się w domku? Ilu piętrowe będą domki? Ktoś wie?
Spróbuj złożyć lorda na SD za 600 oraz za 625 pkt.Korhil pisze:hmmm, autorytetem w kwestiach euro na pewno nie jestem więc nie wiem czy wgl powinienem się wypowiadać, ale tak sobie kminiłem czy nie lepiej by było żeby HE miały po prostu 100 punktów do wydania mniej w corach czyli 500 - koniec końców miałyby wtedy 100 punktów więcej a nie musiałyby zapychać corów mało uzytecznymi oddziałami...
Wydaję mi się że arcy + lord jest lepszym rozwiązaniem od lorda na smoku ale jak kto uważa. Jeśli patrzeć na to z punktu widzenia powergamingu to opcja 100 punktów mniej na cory jest chyba lepsza. Chociaż teraz przynajmniej można niby schować smoka za górką...c4h10 pisze:Spróbuj złożyć lorda na SD za 600 oraz za 625 pkt.Korhil pisze:hmmm, autorytetem w kwestiach euro na pewno nie jestem więc nie wiem czy wgl powinienem się wypowiadać, ale tak sobie kminiłem czy nie lepiej by było żeby HE miały po prostu 100 punktów do wydania mniej w corach czyli 500 - koniec końców miałyby wtedy 100 punktów więcej a nie musiałyby zapychać corów mało uzytecznymi oddziałami...
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.
To akurat dobrze, są armie które bardziej od nas polegają na channelingu. A poza tym, ma to znaczenie tylko jak rzucimy 5-6 na BoS, wiec tak naprawdę nas to nie rusza w około 60% przypadkach.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tak, gięte strasznie.wertex pisze:- Player can use maximum 5 PD to cast spell (+ wizard level).
9 PD na czar z 4 lvlowca?