Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Prawda jest taka, że magia sie przebija tylko na ifkach przez krasie, pod warunkiem że nie grasz na ograniczeniaz magią to też powinni coś zrobić bo to +2 do dispella to jest śmieszne przy magu 4 levela z bonusami do casta, do tego dodatkowe kości za sztandary, chanelingi itp. to wcale nie trudno nie wyciagnąć 10-12 kości.
Myślisz? Magia jest w tej edycji przegięta, krasie jej nie mają, uważasz, że ochronę antymagiczną też im odbiorą?Andrew pisze:z nowym kodeksem to się zapewne zmieniGrichalk pisze:...
Tylko nasza armia ma możliwość wzięcia nielimitowanej ilości scroli.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Czuję to w kościachDuderson pisze:Myślisz? Magia jest w tej edycji przegięta, krasie jej nie mają, uważasz, że ochronę antymagiczną też im odbiorą?
prosze cie.Andrew pisze:(...) mamy (przez możliwość wykucia run) najlepszy park maszynowy, który w zamierzeniu powinien nam rekompensować brak magii...
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
czyli 'plotki' wg tego co dostają inne armie i z dośw innych armiiGrazbird pisze:według harry`ego mamy dostać "stechnicyzowany grudgethrower" w rozmiarze xxl w porównaniu do zwykłego.
na moje wyczucie obniżą koszt puktowy, wykoksują slayerów i ironów- a czemu ? bo słabo sie te modele sprzedają.
dodatkowo liczyłbym na jeden model duużych rozmiarów, mozliwy do złożenia na dwa warianty. Obstawiam, że pierwszy wariant t będzie bydlacki grimnir na ruchomej platformie, walący wielkimi młotami.
Ha! Gonię Ciebie... over 500 na liczniku ;PGrazbird pisze:moja horda 1000 krasnali czeka na nowy kodeks !!!
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Emp jest na 99% pewne przed wakacjami, nowe jednostki zapowiedziane przed bookiem - czyli dokładnie tak jak było z VCpuma1944 pisze:Kumpel pracuje w Nottingham i czesto gra i coś napominał o imperium(to raczej pewne) i nastepnych w kolejce dwarfach i wochu ale to nic pewnegochoć jeszcze jest bretka i wood elfy
pewnie jeśli dostaniemy nowego booka to dopiero pod koniec roku ew. na początku 2013![]()
a i coś się mi obiło o uszy o nowych jednostkach(piechoty) dwarfów w 2wariantach do sklejenia
Gdybając: regiment krasnoludzkich bab w papilotach i z wałkami do ciastaKraggo pisze: Na piechotę to chyba raczej nie mamy co narzekać, jest w miarę wszechstronna, a przynajmniej mnie niczego nie brakuje w tej materii.
No nic, spekulacja goni spekulację, ale dobrze sobie pogdybać