GT - coś wiadomo?
O...
Szman mnie prosił o argumenty swiadczące o olewającym stosunku GW do graczy.
Listy zgłoszeń jak nie było, tak nie ma.
Owszem, na niektórych masterach też nie była na bierząco aktualizowana lista zgłoszeń. Ale nie robili ich specjalnie do tego oddelegowani pracownicy,
A nie wysyłanie pocztą... Cóż. Tomash napisał.
Owszem, na niektórych masterach też nie była na bierząco aktualizowana lista zgłoszeń. Ale nie robili ich specjalnie do tego oddelegowani pracownicy,
A nie wysyłanie pocztą... Cóż. Tomash napisał.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
ja juz mam dosc tego wymijania.. wiem ze bronsiz swojego kumpla Szamana jak mozeszKruti pisze:no to się załóżmyChory pisze:Poki nie zobaczymy listy na stronie nie uwierzymy CiHe he - amówiłem, że bedzie 60

ja juz sytuacje Chorego-Mlodego opisalem, jednemu brakuje challengera zeby przeypieczętowac zwyciestwo w lidze, juz wygral 3 mastery, a drugiemu brakuje dobrego mastera.. w zaleznosci od rangi jedzie jeden z nich
dziwisz sie ze chlopaki chca wiedziec to troche wczesniej, tak zeby moc sobie poplanowac ten wyjazd finansowo/czasowo?
bo dla mnie jest to calkowicie normalne.. a te wasze docinki pseudo inteligencko sarkastyczne juz powoli sie, jak widac, ludziom nudzą... mysle ze mozna odpowiedziec na pytanie prosto i rzeczowo, nie wymaga to specjalnie duzego wkladu ani fizycznego, ani psychicznego...
(*chyba ze sie nie ma na ten temat pojecia, a posty na forum sa tylko mydleniem oczu...

masz problemy z czytaniem czy zolc zalewa Ci oczy? lista jest uaktualniana na bierzaco. daty ostatnich aktualizacji to 27.03, 30.03, 2.04. dzisiaj byla kolejna, nieuwzgledniona w newsach.Jankiel pisze:O...
napisalem, dlaczego nie wysylamy poczta. przeprosilem rowniez za taka sytuacje. i szczerze mowiac z gory wiedzialem, jak kilka osob odbierze taka informacje - w koncu czekaja na kazde potkniecie.Jankiel pisze:A nie wysyłanie pocztą... Cóż. Tomash napisał.
BTW wysylka poczta nie ma nic wspolnego ze sprzedaza przez MO, a tym bardziej z ew. sprzedaze biletow na miejscu przed turniejem. wyjasnialem juz to kilka razy.
"I fart in your general direction" 

bo takie mieli informacje. bilety mialy byc wysylane.Reyki pisze:Mnie to trochę zdziwiło że biletu nie mam chociaz kupiłem go miesiąc temu.
Pracownicy GW przez telefon potwierdzili 2 razy że wysłali(a raczej że wyślą w w piątek a następnie że wyślą we wtorek) bilet do mnie.
przykro mi, ze do tego nie doszlo

czyli tak jak napisalem, posty Krutiego to pseudo ironia oraz mydlenie oczu?Szaman pisze: masz problemy z czytaniem czy zolc zalewa Ci oczy? lista jest uaktualniana na bierzaco. daty ostatnich aktualizacji to 27.03, 30.03, 2.04. dzisiaj byla kolejna, nieuwzgledniona w newsach.
Żółć mi zalała oczy...masz problemy z czytaniem czy zolc zalewa Ci oczy?
Z pewnością.
Ostatni aktualizacja miała miejsce dzisiaj. I nie ma na niej tych 60 osób, o których piszze Kruti.
Przez miesiąc bawiłeś grając wszystkim na nosie i twierdząc, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, wszystko jest świetnie, pełen profesjonalizm, o frekwencję się nie martwisz. Teraz nie bądź zaskoczony, że stosunek niektórych osób jest bardziej krytyczny.w koncu czekaja na kazde potkniecie.
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2007, o 16:14 przez Jankiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Aktualizajce zostaly wrzucone wczoraj poznym wieczorem. Jednak bledem bylo nie wyrozniania tego w news'ach.Jankiel pisze:Żółć mi zalała oczy...masz problemy z czytaniem czy zolc zalewa Ci oczy?
Z pewnością.
Ostatni aktualizacja miała miejsce dzisiaj.
Dlatego news'a dorzucilem dzisiaj rano.
Zamknąłby by już jakiś mod ten temat, bo jedyne co z niego wynika, to wzajemne obrzucanie się obelgami.
I tak się nawzajem nie słuchacie - i tak wiecie lepiej.
Więc już sobie odpuśćcie.
Jankiel - nie będzie Cię - to daj spokój. Ja mam się zamiar dobrze bawić, więc mi tego nie obrzydzaj. Wiem, że powtarzanie w kółko, że coś jest ble daje efekty propagandowe, ale nie jesteśmy w sejmie.
Szaman - wiem, że nie jest łatwo, ale naprawdę mogło być lepiej, więc trochę obiektywnej samooceny nie zaszkodzi, szczególnie pod kątem przyszłości.
Kurna - mam Was dość.
Jestem zmęczony malowaniem po nocach i pracą za dnia, a jak wchodzę tu to zamiast przeczytać coś o ludziach, którzy wspólnie cieszą się nadchodzącym turniejem, czytam te bluzgi.
Matoły jesteście i tyle mam Wam do powiedzenia.
I tak się nawzajem nie słuchacie - i tak wiecie lepiej.
Jankiel - nie będzie Cię - to daj spokój. Ja mam się zamiar dobrze bawić, więc mi tego nie obrzydzaj. Wiem, że powtarzanie w kółko, że coś jest ble daje efekty propagandowe, ale nie jesteśmy w sejmie.
Szaman - wiem, że nie jest łatwo, ale naprawdę mogło być lepiej, więc trochę obiektywnej samooceny nie zaszkodzi, szczególnie pod kątem przyszłości.
Kurna - mam Was dość.
Jestem zmęczony malowaniem po nocach i pracą za dnia, a jak wchodzę tu to zamiast przeczytać coś o ludziach, którzy wspólnie cieszą się nadchodzącym turniejem, czytam te bluzgi.
Matoły jesteście i tyle mam Wam do powiedzenia.
Zabawne. W jednym zdaniu zawarłeś sugestię zamknięcia tematu oraz najpoważniejszy argument za pozostawieniem go otwartymJaceK pisze:Zamknąłby by już jakiś mod ten temat, bo jedyne co z niego wynika, to wzajemne obrzucanie się obelgami.

Wybacz. Samozadowolenie i pewność siebie niektórych po prostu bije po oczach, zwłaszcza po konfrontacji z faktamiJaceK pisze:I tak się nawzajem nie słuchacie - i tak wiecie lepiej.

Ale w jaki sposób posty Jankiela popsują Ci zabawę na GT? Będą Ci się śniły w noc przed? Uderzą w delirium podczas imprezy w Paradoksie?JaceK pisze:Jankiel - nie będzie Cię - to daj spokój. Ja mam się zamiar dobrze bawić, więc mi tego nie obrzydzaj. Wiem, że powtarzanie w kółko, że coś jest ble daje efekty propagandowe, ale nie jesteśmy w sejmie.

O, zaczynasz rozumiećJaceK pisze:Szaman - wiem, że nie jest łatwo, ale naprawdę mogło być lepiej, więc trochę obiektywnej samooceny nie zaszkodzi, szczególnie pod kątem przyszłości.

Forum BP jest także Twoim forum - nikt Ci nie broni założenia tematu "radujmy się nadchodzącym GT".JaceK pisze:Jestem zmęczony malowaniem po nocach i pracą za dnia, a jak wchodzę tu to zamiast przeczytać coś o ludziach, którzy wspólnie cieszą się nadchodzącym turniejem, czytam te bluzgi.

...Aczkolwiek nie mogę zagwarantować, w jakim kierunku pójdzie i takowy temat

Jankiel i reszta ośmielających się skrytykować GT - popełniamy zbiorowe seppuku? W końcu JaceK uznał nas za matołów, to powinno dać do myślenia!JaceK pisze:Matoły jesteście i tyle mam Wam do powiedzenia.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Masz rację, przepraszam. Obiecuję się już nie wypowiadać w temacie GT aż do dnia turnieju.Jankiel - nie będzie Cię - to daj spokój. Ja mam się zamiar dobrze bawić, więc mi tego nie obrzydzaj. Wiem, że powtarzanie w kółko, że coś jest ble daje efekty propagandowe, ale nie jesteśmy w sejmie
nie przypomnam sobie, aby Kruti byl rzecznikiem EEGT. czy jakby napisal, ze bedzie striptiz, tez bys mu uwierzyl?Jankiel pisze:Ostatni aktualizacja miała miejsce dzisiaj. I nie ma na niej tych 60 osób, o których piszze Kruti.
zakladam, ze dobrze sie bawisz piszac swoje posty - Kruti rowniez

Nic nie rozumiesz. Mój post dotyczył obydwu stron. Dlatego tak samo skwitowałem Jankiela, jak i Szamana.Tomash pisze:Jankiel i reszta ośmielających się skrytykować GT - popełniamy zbiorowe seppuku? W końcu JaceK uznał nas za matołów, to powinno dać do myślenia!
Ja przynajmniej nie udaję, że nie lubię GT, a jednak mimo to na nie się wybieram.

Ja tam nie wiem czy lubię GT, nie będę oceniał tydzień przed rozpoczęciem
Ale pomimo wtop wybieram się nań - lubię warszawskie turnieje lokalne, a jak jeszcze przyjedzie paru gości z zagranicy, na pewno będzie fajna atmosfera 

Na początku to to miał być master, ale już widać, że będzie jednym z licznych warszawskich lokali - a na tych atmosfera zawsze jest przednia. Nie złapałeś sarkazmu najwidoczniejKruti pisze:I tego należało się trzymać od początkuTomash pisze:na pewno będzie fajna atmosfera