ale to właśnie po Mellerze - Fotyga "odzyskała" ministerstwo spraw zagranicznych - słowa Kaczora - więc słaby przykładQc-Rat pisze:Jakoś w 2005-07 wszedł i Meller i Religa i Gilowska - jakos nie kojarze ich jako zajadłych PiSowców
Religa raczej już nie pomoże... a tak BTW to słyszałem że sprawa doktora G. była inspirowana przez Religę - ponieważ prowadził on konkurencyjną w stosunku do kliniki MSWiA klinikę transplantologii w Aninie - ot taka ciekawostka - ponieważ jednak nie jestem "ze środowiska" to tematu ciągnąć nie będę - słyszałem to od dwóch niezależnych lekarzy - o zmarłym nie należy mówić źle więc to tyle w tym temacie... Gilowska jest spoko ale jest w RPP więc u Kaczora nie wystąpi.
@ Bartas - a propos populizmu każdy może mieć własne zdanie ale obietnice wyborcze PO najmniej ze wszystkich partii kosztują budżet Państwa - co Ty na to ?
ściganie - moralnych spadkobierców Szarych Szeregów - należy do obowiązków Państwa - stadionowych bandziorów należy zwalczać chlorem i napalmem - swoim zachowaniem sami stawiają się poza marginesem cywilizacji -
przypomnij może też jaki wyrok otrzymał gość z antyKomor ? czy ktoś jeszcze poza ww. był szykanowany i prześladowany za przekonania w "faszystowskiej" RP ?
@ Jankiel - niereagowanie na nieprawdziwe obelgi świadczy o tym że się z nimi zgadzamy - nie reagujesz nie masz racji - zresztą dlaczegóż lumpenliberałowie mieli by nadstawiać drugi policzek przecież to domena zachowań ultra-katolickich min. Solidarnych 2010, kiboli i Mocherów
pzdr,
Ż.