Malarskie inspiracje Starego Świata
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Malarskie inspiracje Starego Świata - 06.06 Powrót do k
Szkoda,że jednak nie zdecydowałeś się chociaż na jakiekolwiek rozjaśnienia zielonego. Płaszczy jest sporo, coś tam można było z nimi zrobić. Schludnie i fajnie , choć plastikowo ...
Dzięki, zapewne przed oddaniem nie skończonego jeszcze oddziału 30 chłopa pewnie porozjaśniam ten zielony choć to i tak jest już trochę ponad to co miało być zrobione A plastikowo w jakim sensie ?smiejagreg pisze:Szkoda,że jednak nie zdecydowałeś się chociaż na jakiekolwiek rozjaśnienia zielonego. Płaszczy jest sporo, coś tam można było z nimi zrobić. Schludnie i fajnie , choć plastikowo ...
Plastikowo-jak mniemam w mniemaniu kolekcjonerów krasi - bleee i fuj
A oddzialik fajnie trzyma klimat rangerów krasnoludzkich (a tak btw jakoś z Hobbitem mi się kojarzą, co jak dla mnie na plus!).
A oddzialik fajnie trzyma klimat rangerów krasnoludzkich (a tak btw jakoś z Hobbitem mi się kojarzą, co jak dla mnie na plus!).
Pokaż cos nowego i odpicowanego do swoich woodich;)) Sowę już zrobiles?
Jeszcze nie niestety, to jest najgorsze jak się nie ma czasu na własne figsyGalharen pisze:Pokaż cos nowego i odpicowanego do swoich woodich;)) Sowę już zrobiles?
Kolejne proste zamówionko TT
Ostatnio zmieniony 10 cze 2015, o 21:37 przez Azgaroth, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo ładne
Maluj sowę
Maluj sowę
Dzięki Przepraszam, że tak późno odpowiadam.Kolas111 pisze:Hej przejrzazałem twoją galerię. Super malujesz. Mam pytanko maluje swoich metalowych lonbaerdsów i będę się wzorował na tych, których ty pomalowałeś. Było to dawno ale mogę prosić o przepis na brody i niebieski ?
Brody: schemat raczej prosty
Ciemniejsze brody : baza Eshin Grey -> Agrax Earthshade (wash) -> drybrush Dawnstone
Jaśniejsze brody: baza Dawnstone -> Agrax Earthshade (wash) -> drybrush Dawnstone -> drybrush Drybrush + white 1:1 -> leciutko samym white
Niebieski: Baza - Caledor Sky -> Drakenhof Nighshade (wash) -> Caledor Sky (rozjaśnienie) -> Caledor Sky + white 2:1 (rozjaśnienie II) -> delikatnie Guilmann blue (glaze) na całość
Mam nadzieję, że pomogłem
Maluję Niestety mam za mało czasu na własne figury...Rothand pisze: Maluj sowę
Fajnie wyglądają tylko sztandar jakiś taki ubogi
Ano...przyznam, że nie mam ręki ani umiejętności do freehandów i nawet się za to nie zabieram. Postanowiłem zrobić prostą runę krasnoludzką, nie wyszło do końca tak jak chciałem ale trudno już Z oddziału jestem zadowolony choć przyznam, że jakoś nie malowało mi się łatwo tych figsów z AoW...ale może to tylko moje wrażenie.Lechu pisze:Fajnie wyglądają tylko sztandar jakiś taki ubogi
Juz samo ich sklejanie może przyprawić o ból głowy. A na sztandarze runa by lepiej wyglądała gdyby się bardzie odróżniała od samej szmaty ja też freehandów nie robie i sztandary czekają na lepsze czasy
masz już kontur sztandaru...
Obramuj go jeszcze w dokładne, proste, niebieskie linie i będzie piękny. Linie niebieskie na koniec jeszcze rozjaśnij jaśniejszym niebieskim i już
Bardzo fajny oddzialik, podoba mi się
Obramuj go jeszcze w dokładne, proste, niebieskie linie i będzie piękny. Linie niebieskie na koniec jeszcze rozjaśnij jaśniejszym niebieskim i już
Bardzo fajny oddzialik, podoba mi się
malowanie świetne, ale podstawki dość hmmm nudne, ubogie? nie wiem do końca które mi lepiej pasuje do leśniaków zdecydowanie zainwestowałbym w różne krzaczki, trawki, posypki etc z np Woodland Scenics albo Javis.
Bardzo ładni. Twoi zwidowcy wyglądają jak na zdjęciach w podręczniku do 7ed
Co do podstawek to nie zgadz się z przedmówcą. Takie są dobre a ja bym nawet zlikwidował te gejowskie kwiatki :p
Bardzo udane malowanko imo
Co do podstawek to nie zgadz się z przedmówcą. Takie są dobre a ja bym nawet zlikwidował te gejowskie kwiatki :p
Bardzo udane malowanko imo
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Gejowskie kwiatki najlepiej wyglądają z wochem ... Fajne malowanie, dobrze się prezentują. Jak ktoś lubi się bawić w superwyczesane podstawki, to może się bawić...