Galeria HElficka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
autorzy wielu z prac nmm wychodzą z założenia , że jak pomalują zbroje w ten sposób to wtedy będzie wyglądało jak metal i tyle.
Tylko ,ze chyba prościej jest i bardziej efektywnie malować tak a nie cieniować złoty. Bo niby czym cieniować złoty ja cieniowałem czerwonym
. Również czerwony metalik robił używając złotego
Tylko ,ze chyba prościej jest i bardziej efektywnie malować tak a nie cieniować złoty. Bo niby czym cieniować złoty ja cieniowałem czerwonym

a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Ogólnie Panowie i Panie.
Szacuneczek.
Jako, że sam mam pomalowanych troche oddziałów High Elfów muszę powiedzieć, że wszystkie prace przypadły mi do gustu, inne mniej niektóre bardziej. Ale każdy włożył jakąś tam pracę w to co zrobił i w wielu wypadkach efekty masakrują.
Aż się chce ogladać.
Szacuneczek.
Jako, że sam mam pomalowanych troche oddziałów High Elfów muszę powiedzieć, że wszystkie prace przypadły mi do gustu, inne mniej niektóre bardziej. Ale każdy włożył jakąś tam pracę w to co zrobił i w wielu wypadkach efekty masakrują.
Aż się chce ogladać.
Witam
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale jak by ktos mogł, to prosił bym o przyblizenie bardziej mi tej figorki, chodzi mi o to malowanie czerwono czarne... Jakies inne zdjecie czy cos...
http://oz.games-workshop.com/games/warh ... knight.jpg
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale jak by ktos mogł, to prosił bym o przyblizenie bardziej mi tej figorki, chodzi mi o to malowanie czerwono czarne... Jakies inne zdjecie czy cos...
http://oz.games-workshop.com/games/warh ... knight.jpg
Dobra, Blood Elfy robią się modne (zdjęcie z CoolMini). Swojemu Asarnilowi zrobię jutro lepsze zdjęcia, bo pochyliłem się nad sztandarem (ta jego zbroja na żywca to naprawdę zarąbisty metalik), a na warsztat poza krwawym smokiem Easley'a biorę Karmazynową Gwardię z Warlordowego Necropolis i zrobię z nich Swordmasterów w czerwonym metaliku

Jak dla mnie to nic nie ma z elfa ( może zderzaki ) i nic z High.
Ale z tym 8.9 na coolmini to moim zdaniem przegięli
W porównaniu z innymi pomalowanymi wersjami tej figurki, powiedziałbym, że słabo...

Kurde, żebym ja malował chociaż w takim stopniu jak on Cara.
No, ale nieważne.
Mam do was pytanie - jak zapatrujecie się na konwersje? Ale takie bardziej hardcorowe...
Ostatnio otworzyłem moje pudełko z bitzami (tak to się nazywa?
) I znalazłem pare rzeczy z 40tki (Witch hunterki). I...
Obecnie pomalowałem (strasznie cieńko, bo... Ale
) high elf archera z heavy bolterem.
No, ale nieważne.
Mam do was pytanie - jak zapatrujecie się na konwersje? Ale takie bardziej hardcorowe...
Ostatnio otworzyłem moje pudełko z bitzami (tak to się nazywa?

Obecnie pomalowałem (strasznie cieńko, bo... Ale

Już wrzucam.
Figurka, poza faktem, że pomalowana jest kiepsko, to jeszcze nie została skończona. No, ale nvm.
Odkryłem jeszcze coś - nienawidzę aparatu w mojej komórce. Albo focusuje nie to co trzeba, albo nic.

Have fun &... Don't kill please
Figurka, poza faktem, że pomalowana jest kiepsko, to jeszcze nie została skończona. No, ale nvm.
Odkryłem jeszcze coś - nienawidzę aparatu w mojej komórce. Albo focusuje nie to co trzeba, albo nic.

Have fun &... Don't kill please