Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tak, Ci z trzeciego to AoS. Nie rozumiem porównywania ich ze starymi marudami z wochu. To zupełnie inna bajka - dużo detali, dynamiczne pozy i co najważniejsze - precyzja odlewu. Aż chce się je malować. Poza tym poprzednie marudy też mam na liście "do malowania", ale one będą bardziej klasyczne - bez filetowo-różowego ciała (które na zdjęciach jest ciut jaskrawsze niż normalnie).
Jeśli chodzi o pierwsze fotki to było dużo roboty z Forsaken. W sumie samo ciało było malowane ok 5-6 odcieniami czerwieni, podkreślenia i rozjaśnienia pomarańczowym i żółtym. Niestety moje robienie zdjęć tego nie pokazuje ;]
Jeśli chodzi o pierwsze fotki to było dużo roboty z Forsaken. W sumie samo ciało było malowane ok 5-6 odcieniami czerwieni, podkreślenia i rozjaśnienia pomarańczowym i żółtym. Niestety moje robienie zdjęć tego nie pokazuje ;]
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O których marudach piszesz? Tych plastikowych? Jeśli tak, to zgoda. Ale to były obrzydliwe figsy. Od tego wszystkiego zdecydowanie wolę modele starych thugów...dzikki pisze:... Nie rozumiem porównywania ich ze starymi marudami z wochu. To zupełnie inna bajka - dużo detali, dynamiczne pozy i co najważniejsze - precyzja odlewu.
Starzy thugowie to była klasa. Jak mi ktoś podrzuci regiment to mu za free odmaluje ;]smiejagreg pisze: O których marudach piszesz? Tych plastikowych? Jeśli tak, to zgoda. Ale to były obrzydliwe figsy. Od tego wszystkiego zdecydowanie wolę modele starych thugów...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jeszcze nie mam wszystkich . Zresztą część już pomalowana jakiś czas temu ...
Forsaken bardzo mi się podobają ale marudy juz mniej. Ta fioletowa skóra mi nie leży ale modele wyglądają na dobrej jakości.
Chyba dziewice slanesha obrabiali toporami. Innego źródła fioletowej krwi nie kojarzę
A bo takie fioletowawe mają te skóry to, pomyślałem, może i krew taka fioletowa
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Interesująco wypadli, na pewno na stole robią właściwe wrażenie.
Nie stwierdzono.Lechu pisze:dziewice slanesha
Chaos ogry dla armii Khorne'a :
W chwili obecnej jest ich 6, ale podobało mi się ich robienie więc przewiduję jeszcze 3-4 w przyszłości.
Coś tam jeszcze robiłem ostatnio, ale jestem leniwy i nie chce mi się bawić ze zdjęciami ;]
P.S one mają jeszcze kilka rzeczy, których nie widać np kolce na plecach, sztandarowy ma zmutowaną nogę z długimi szponami itp.
W chwili obecnej jest ich 6, ale podobało mi się ich robienie więc przewiduję jeszcze 3-4 w przyszłości.
Coś tam jeszcze robiłem ostatnio, ale jestem leniwy i nie chce mi się bawić ze zdjęciami ;]
P.S one mają jeszcze kilka rzeczy, których nie widać np kolce na plecach, sztandarowy ma zmutowaną nogę z długimi szponami itp.
fajnie wyszli. podmiany łbów szczególnie mi się podobają