[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek
Heh zaś przy tylu osobach zwycięzca będzie losowy:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Możesz mieć dwa scrolle ale np za to bsb nie może brać gratów zwykłego paladyna :<Inferno pisze:W końcu juz nie wiem na ktory draft gramy.
Bretka może brac dwa scrolle czy zbanowane?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Rozpa i zgłoszenie poszły jeszcze przed 23.59
Kasę przyniosę w zębach.
Piona
Kasę przyniosę w zębach.
Piona
A zrobiłem rozpe bez dwóch scrolli za to z gratami zwykłego paladyna. -_- co za nonsens zaczyna byćShino pisze:dokladnie.Gokish pisze:Możesz mieć dwa scrolle ale np za to bsb nie może brać gratów zwykłego paladyna :<Inferno pisze:W końcu juz nie wiem na ktory draft gramy.
Bretka może brac dwa scrolle czy zbanowane?
W temacie ograniczenia (w pierwszym poście), w końcu zasady które są aktualne ?
"All BSBs can take all the Equipment, their unit type has acces to as if they weren't BSBs"
aktualne sa z drugiego postu pod zgloszeniami. wszystko w znaczniach [s] [/s] jest usunietego I tego nie ma
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
doszło zgłoszenie? Nie ma mnie na liście, a wysyłałem w czwartek....
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..