ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Te HE dostaly 20 w dupe, wiec niemcy mają 26pkt po 4 bitwach
nie twierdzę, że nie. mój niemiecki jest zakurzony jak przyrodzenie mnicha...
niemcy dokładają 10-10...
niemcy dokładają 10-10...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
niemcy liczą na Dirty playera...
nie wiem jak oni to liczą ale wychodzi im 46 z 5. czyli 4 remisy i 6 a maja 3 remisy i 6...
nie wiem jak oni to liczą ale wychodzi im 46 z 5. czyli 4 remisy i 6 a maja 3 remisy i 6...
Ostatnio zmieniony 11 sie 2013, o 16:49 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczur22
Szczur22
Dotarłeś do końca internetu? ... Maestro!Raqq pisze:Wieści z frontu: Golonka 7, Szaitis 11(Official) Stasiowi się podobno zesrało. U Karolka może być wysoko. (Zaraz skończy mi się net)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
niemcom brakuje 18 pkt w 3 paringach... są raczej pewni zwycięstwa.
chociaż wg mnie 28 im brakuje, ale się nie znam ;x mają 3 remisy 0 i 6 ;x albo gdzieś się zajebiście zgubiłem...
chociaż wg mnie 28 im brakuje, ale się nie znam ;x mają 3 remisy 0 i 6 ;x albo gdzieś się zajebiście zgubiłem...
Ostatnio zmieniony 11 sie 2013, o 16:51 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczur22
Szczur22
On nie, Tutaj. Tego jeszcze brakowałoDaw pisze:Dotarłeś do końca internetu? ... Maestro!Raqq pisze:Wieści z frontu: Golonka 7, Szaitis 11(Official) Stasiowi się podobno zesrało. U Karolka może być wysoko. (Zaraz skończy mi się net)
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
no dawajce chlopaki, ponizej 7 miejsca chyba nie ma opcji spasc...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
ok, mam wyniki 5 gier niemców.
Paolo Belluti (C), Warriors of Chaos - Friedemann "dirty_player" Walzer, Daemons of Chaos 0:20
Gianluca Carapellese, Skaven - Thomas "Scrub" Ahlich, Orks and Goblins 14:6
Giovanni Del Fabbro, Vampire Counts - Felix "MonstaGoblin" Dahlke, Vampire Counts 10:10
Alberto Petrosino, Dark Elves - Sito "kasimir" Vatthauer, High Elves 20:0
Kośtam remis...
ide zapalić z nerów...
Paolo Belluti (C), Warriors of Chaos - Friedemann "dirty_player" Walzer, Daemons of Chaos 0:20
Gianluca Carapellese, Skaven - Thomas "Scrub" Ahlich, Orks and Goblins 14:6
Giovanni Del Fabbro, Vampire Counts - Felix "MonstaGoblin" Dahlke, Vampire Counts 10:10
Alberto Petrosino, Dark Elves - Sito "kasimir" Vatthauer, High Elves 20:0
Kośtam remis...
ide zapalić z nerów...
Ostatnio zmieniony 11 sie 2013, o 16:54 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczur22
Szczur22
Niemieckie wyniki z 5 stołów:
Paolo Belluti (C) Warriors of Chaos - Friedemann "dirty_player" Waltz, demony Chaosu 12:20
Cytat:
Gianluca Carapellese, Skaven - Thomas "peeling" Ahlich, Orki i Gobliny 14:6
Cytat:
Giovanni Del Fabbro, Vampire Counts - Felix "MonstaGoblin" Dahlke, Counts Vampire 10:10
Cytat:
Mikki już przeszedł. , Wysokie Elfy po prostu nie. 10:10
Cytat:
Alberto Petrosino, Mroczne Elfy - Sito "Kazimierz" Vatthauer, High Elves 20:0
Bez żadnego remisu...
Pozostała 3-jka to nie najlepsze paringi których się obawiają...
Paolo Belluti (C) Warriors of Chaos - Friedemann "dirty_player" Waltz, demony Chaosu 12:20
Cytat:
Gianluca Carapellese, Skaven - Thomas "peeling" Ahlich, Orki i Gobliny 14:6
Cytat:
Giovanni Del Fabbro, Vampire Counts - Felix "MonstaGoblin" Dahlke, Counts Vampire 10:10
Cytat:
Mikki już przeszedł. , Wysokie Elfy po prostu nie. 10:10
Cytat:
Alberto Petrosino, Mroczne Elfy - Sito "Kazimierz" Vatthauer, High Elves 20:0
Bez żadnego remisu...
Pozostała 3-jka to nie najlepsze paringi których się obawiają...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Official: Rince 10:10.
debek wlasnie se wywalił duża magice...
Fisch ma 5ta ture ale slabo to wyglada.
debek wlasnie se wywalił duża magice...
Fisch ma 5ta ture ale slabo to wyglada.
Info od Pazia:
Kali w plecy.
Karlee ma dopiero 3cią turę....
Kali w plecy.
Karlee ma dopiero 3cią turę....