Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
-
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Hearthstone
Gratulację:)
Ja nigdy nie miałem czasu nawet spróbować zejść jakoś niżej.
Ale mnie zmotywowaleś Kosmo, bedę próbować twojej porady:)
Ja nigdy nie miałem czasu nawet spróbować zejść jakoś niżej.
Ale mnie zmotywowaleś Kosmo, bedę próbować twojej porady:)
Patrze na Hsa i czarna gore. W tym dodatku jest jedna karta, ktora zmienia totalnie mete i jest to thorissian. Imho zdecydowanie najmocniejsza karta z dodatku. To co on robi w rogue, druidzie, wariorze, berk wariorze, freeze magu to jest jakas totalna abstrakcja ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Albo inaczej za mało smoków neutralnychLazur pisze:Reszta niestety odstaje. Za mało synergii miedzy smokami żeby dragon deck dorównał mechom
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
kevinior pisze:no nie wiem czy tak bardzo slabe te smoki ~ powiedzial paladyn ktory ma naprawde twardy deck na nich yasera w 7 turze ? NICE ! jest jeszcze kilka fajnych przykladownaprawde
Ale to nie deck topowy jak mechy. Brakuje neutralnych smoków bo co to za wybór w porównaniu do mechów ?
Faerie , Azure , Twilight , Hungry to z tych tanich a to jednak za mało
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Umowmy sie, ze deck na smoki to tylko paladyn moze zrobic sensowny, bo ma 2 kopie tego genialnego smoka za 5 robia sporo (poza tym staty 5/5 przy takiej umiejetnosci), reszty klas nie widze na smokach. (niby na showmatchu pokazywali shamana z farsightam i wystawianiem po 1 minionie z reki kazdego gracza, ale nie wierze zupelnie w moc tego decku)
Ziemko pisze:Umowmy sie, ze deck na smoki to tylko paladyn moze zrobic sensowny, bo ma 2 kopie tego genialnego smoka za 5 robia sporo (poza tym staty 5/5 przy takiej umiejetnosci), reszty klas nie widze na smokach. (niby na showmatchu pokazywali shamana z farsightam i wystawianiem po 1 minionie z reki kazdego gracza, ale nie wierze zupelnie w moc tego decku)
Farsight tylko z Malygosem
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Gierka mnie wciągnęła, ostatnio zrobiłem sobie mech maga po miesiącu gry i wbiłem 11 rank, ale mam wrażenie, że to max możliwości tego decka. Zastanawiam się czy rozbudowywać dalej tego maga, czyli zrobić np. sekrety bo do freeze za dużo dustu brakuje czy przerzucić się np. na łotrzyka ?
Jak draftujecie areny ?
Ja staram się mieć z 6 minionków 2 i z 5 3, staram się mieć ładne mana curve paraboliczne z maxem w 3 lub 4 w zależności od klasy. Sukcesy to raz 9 winów, kilka razy po 6, a reszta to średnio 3-4.
Jak draftujecie areny ?
Ja staram się mieć z 6 minionków 2 i z 5 3, staram się mieć ładne mana curve paraboliczne z maxem w 3 lub 4 w zależności od klasy. Sukcesy to raz 9 winów, kilka razy po 6, a reszta to średnio 3-4.
Thalnosa mozna geomancerem zastapic i nie ma tragedii.
Imho deck dobry przyjemny, ale trudny - trzeba naprawde kalkulowac kiedy oplaca sie czego uzyc, aby po calej masie removali nie miec sytuacji "ok ale czym ja teraz zabije przeciwnika".
Imho deck dobry przyjemny, ale trudny - trzeba naprawde kalkulowac kiedy oplaca sie czego uzyc, aby po calej masie removali nie miec sytuacji "ok ale czym ja teraz zabije przeciwnika".
gralem bez thalnosa, kolosalna różnica, mowie teraz serio.Ziemko pisze:Thalnosa mozna geomancerem zastapic i nie ma tragedii.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Wiadomo, ze thalnos lepszy, aczkolwiek jakby ktos nie mial, to deck nie padnie na leb na szyje od razu (bo ile mieliscie gier w ktorych nie dociagneliscie w ogole thalnosa?)
wiadomo ze nie staje sie deck niegrywalny od razu, ale diabeł tkwi w szczegółach.Ziemko pisze:Wiadomo, ze thalnos lepszy, aczkolwiek jakby ktos nie mial, to deck nie padnie na leb na szyje od razu (bo ile mieliscie gier w ktorych nie dociagneliscie w ogole thalnosa?)
z dwoma sprintami, bardzo rzadko nie jest dociągany.
edit, pomijając fakt ze bardzo czesto mi go silencują, a gram na 1/2 belcherach, takze kolejny profit
"Our weapons cut through them like blade through air!"
Ja u siebie miejsca nie mam na niego
ale to może fakt, że gram na sprincie sztuk 1 i aukcjoner jest w miejsce Bloodmage'a
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
wrzuce wieczorem deckAldean pisze:Auctioner za drogi imo,
a jakie masz moby w decku?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ja ostatnio piękny deck paladyna mid control 7-0 i czuje lightowe 12. Szybkie 7-2 (dwa razy dc) a potem 7-3 bo trafilem na maga ktory w 4 turze mnie ubił ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13