MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Oj dziki nie chcesz groszka uwierz mi... on jest mega, mega słabym graczem. mam nadzieję że MU go puści byle gdzie za byle kasę, bo żal patrzeć jak sie pojawia w koncówkach żeby z 5 metrów łądować regularnie ponad bramke
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Podoba mi się Meksyk, od pierwszego meczu ładnie grają, obok Chile, Holandii i Niemiec to na nich najlepiej się patrzy.
Zal za to patrzyć na Belgię, nie ma teamu...
Zal za to patrzyć na Belgię, nie ma teamu...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Spokojnie, Panowie, mistrzostwa dopiero się zaczną od play offów. I nie będzie miało znaczenia, jak widowiskowo grały druzyny w fazie grupowej. Ot, choćby na mundialu w Hiszpanii - Włosi byli cieniem samych siebie w grupie, ledwo z niej wyszli, a potem juz nie było na nich mocnych. Zobaczymy. Na razie turniej świetny, duzo bramek, niespodzianki, nie mozna narzekać. Play offy zweryfikują jednak na nowo wartość druzyn...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Urugwaj - Italia to jak na razie najbrzydszy i najnudniejszy mecz mundialu.
Lest we forget:
wampir
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Cieszę się, że Urugwaj wyszedł z grupy, ale nadal uważam że to był wyjątkowo brzydki mecz i przy okazji bardzo słaba gra Suareza.
Lest we forget: