Kohortex 5-6.01.08 Master w Bydgoszczy
ze strony organizatorow dziekuje i mysle ze z rok tez bedzie super, o ile bedziemy mieli mastera............ szkoda tylko ze caly czas jest Ziemko i Gajowy, Gajowy i Ziemko, XIII to nie tylko te dwie osoby, oczywiscie tym ktorzy sie przylozyli bardzo dziekuje i gratuluje sukcsu ale mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie wiecej imion 

świetny turniej
jeden z najlepszych, na których byłem w życiu
rzadko widać żeby organizatorom tak zależało na powiodzeniu turnieju
super miejscówka - lokal z przystępnymi cenami, winda!, wydzielona szatnia
Bardzo dobre ułożenie terenów na stołach - wreszcie oddziały z zasadą scout miały możliwość wystawienia
dobre scenariusze - zwłaszcza te z premiami dla oddziału i herosa
Ziemko i Gajowy - respekt
Ziemko daje radę w roli organizatora, gracza, malarza, prezesa klubu, moderatora, Slanna forum lizardowego - człowiek - instytucja
Gajowy - sędzia techniczny - magik, żałuję że nie mogłem być na Ranczo
Dobre sędziowanie Robsona i Szafy.
mocna ekipa improwa z POznania przybyła
Dimmu - podziękowania za bardzo dobrą grę!
Na przyszły rok Bydgoszcz powinna sobie zaklepać lepszy termin - bo zasłużyła, w dogodnym czasie na jesieni - na wiosnę - bez limitu miejsc wstępnego - byłby rekord
jeden z najlepszych, na których byłem w życiu
rzadko widać żeby organizatorom tak zależało na powiodzeniu turnieju
super miejscówka - lokal z przystępnymi cenami, winda!, wydzielona szatnia
Bardzo dobre ułożenie terenów na stołach - wreszcie oddziały z zasadą scout miały możliwość wystawienia
dobre scenariusze - zwłaszcza te z premiami dla oddziału i herosa
Ziemko i Gajowy - respekt
Ziemko daje radę w roli organizatora, gracza, malarza, prezesa klubu, moderatora, Slanna forum lizardowego - człowiek - instytucja
Gajowy - sędzia techniczny - magik, żałuję że nie mogłem być na Ranczo
Dobre sędziowanie Robsona i Szafy.
mocna ekipa improwa z POznania przybyła
Dimmu - podziękowania za bardzo dobrą grę!
Na przyszły rok Bydgoszcz powinna sobie zaklepać lepszy termin - bo zasłużyła, w dogodnym czasie na jesieni - na wiosnę - bez limitu miejsc wstępnego - byłby rekord
NAm bylo milo Ciebie widziec Dziku w Bydzi. JEstes tutaj zawsze mile widziany
Ciesze sie , ze pierwsza wizyta w Bydzi Ci sie podobala. Ten master nie byl taki jaki sobie wymarzylem , nastepnym bedzie duzo lepszy (nie bede mial 2 egzaminow 3 dni po turnieju). Zobaczymy jakie mastery zostana , wtedy bede myslal o terminie.

kazdy kto mi je podesle na maila moze liczyc na to ze zostana wystawione na nasz serwer no ale jak na razie nikt mi ich nie wyslal
Za pamieci podsylam wszystko , 5min... Wysle na o2 !
plik do sciagniecia jest tu www.13kohorta.ether.pl/master.rar
nie mam za bardzo czasu na tworzenie galerii zajme sie tym pozniej
@ moe byc obsuwa jesli chodzi o udostepnianie pliku.
nie mam za bardzo czasu na tworzenie galerii zajme sie tym pozniej
@ moe byc obsuwa jesli chodzi o udostepnianie pliku.
pozniej poprawie, teraz out of time
kiedy wysyłacie wyniki do ligi??

nie zrobillem arkusza jeszcze dla szmajsona bo mam za duzo pracy tutaj w cz-wie, zrobie go w sobote w nocy, wczesniej nie da rady
Mamy na to 2 tygodnie. Spokojnie bez paniki - my nie zapomnimy.
spoko wyniki beda wpisane, jak prezes mowi ze sa dwa tygodnie to go najwyzej pozniej zgwalcimy i tyle ;p
Wlasnie po raz kolejny zobaczylem filmik z Lesnikiem
Dostaje on miano Man of the Kohortex 

Oba filmiki - ten z lesnikiem i ten z paffeu wymiatają 
Ma ktoś jeszcze jakies inne fotki
?

Ma ktoś jeszcze jakies inne fotki

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Turniej petarda choć przekozaczyłem z spożyciem...
Dziękuję wszystkim zaangażowanym w organizację, Panowie byle tak dalej! Dzięki dla wszystkich z którymi chlałem zwłaszcza Wojtasa że dorównywał mi poziomem upojenia...
A odnośnie filmiku jestem ciekaw co na nim jest więc jeśli ktoś może mi podesłać wersję która się u mnie odtworzy to proszę o majla na gajowym@wp.pl
Dziękuję ale z czym to się wiąże?

Dziękuję wszystkim zaangażowanym w organizację, Panowie byle tak dalej! Dzięki dla wszystkich z którymi chlałem zwłaszcza Wojtasa że dorównywał mi poziomem upojenia...

A odnośnie filmiku jestem ciekaw co na nim jest więc jeśli ktoś może mi podesłać wersję która się u mnie odtworzy to proszę o majla na gajowym@wp.pl

Wlasnie po raz kolejny zobaczylem filmik z Lesnikiem Smile Dostaje on miano Man of the Kohortex Very Happy
Dziękuję ale z czym to się wiąże?

Uscisk reki prezesa - bezcenne
.... A Lesnik bardzo lubi pieski 

Wiem że ja najgłośniej krzyczałem "banany" podczas robienia fotek, ale nie tylko ja je pstrykałem.
Także ludzie, DAWAJCIE SWOJE ZDJĘCIA
Także ludzie, DAWAJCIE SWOJE ZDJĘCIA