Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 15.10.09 - Valten
Dzięki, pewnie zastosuje się do waszych rad bo faktycznie nie wygląda to najlepiej:)
IMO włosy za mocno zlewają się ze zbroją. Poza tym naprawdę fajowo 

http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
najbardziej z wszystkiego to nie powala mnie ilośc prac, ich poziom itd, tylko w jak krótkim czasie do tego doszliście...
Ja nawet malując 4 lata bym w połowie tak fixów nie pomalował, także ahh, zazdrość bierze
Chciałbym mieć taką dziewczynę
Ja nawet malując 4 lata bym w połowie tak fixów nie pomalował, także ahh, zazdrość bierze

Chciałbym mieć taką dziewczynę

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No nie mogęKlafuti pisze: Mocno przypomina żabę skrzyżowaną z grubą Murzynką śpiewającą gospel.

Co do pomidora to bardzo ladny, faktycznie ma w sobie sporo staro edycyjnego klimatu (i bardzo dobrze

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Aron_Banalny
- Masakrator
zajebisty, ale mnie nie podobają się grzyby. sam pomysł jest super tylko nie podoba mi się to że są centralnie na środku jego głowy. wyglądają jak czapeczka. jak by były nie symetrycznie ustawione to byłby IMO lepszy
tak czy siak miażdży czachę!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzięki 

Grzybki robiłem tak, że najpierw z jednej kulki formowałem kapelusz (jedną stronę spłaszczałem na paznokciu, drugą robiłem spiczastą zwyczajnie ściskając palcami dokoła) a potem z drugiej nóżkę (zwyczajny wałek) a na końcu wszysko składałem w jedno
sposób może dziecinny ale jakoś to wygląda.

Następny będzie miał porozrzucane, zobaczymy jak bedzie wyglądałsiupal pisze:zajebisty, ale mnie nie podobają się grzyby. sam pomysł jest super tylko nie podoba mi się to że są centralnie na środku jego głowy. wyglądają jak czapeczka. jak by były nie symetrycznie ustawione to byłby IMO lepszy

W imieniu swoim i Ignis dziękujeNicpoń pisze:Świetne !Wchodząc do tej galerii jestem cały czas zaskoczony poziomem i pomysłem prac. Gratulacje.

Ja lubie stare edycje battla więc pewnie dlateo tak wyszedłKlafuti pisze:Mnie się paszczaczek podoba, zwłaszcza za grzybki. Styl taki trochę staroedycyjny. Mocno przypomina żabę skrzyżowaną z grubą Murzynką śpiewającą gospel.![]()
Możesz mi zdradzić w jaki sposób ulepiłeś grzybka?

Grzybki robiłem tak, że najpierw z jednej kulki formowałem kapelusz (jedną stronę spłaszczałem na paznokciu, drugą robiłem spiczastą zwyczajnie ściskając palcami dokoła) a potem z drugiej nóżkę (zwyczajny wałek) a na końcu wszysko składałem w jedno

Rany ale banał, a już tak kombinowałem z tymi grzybami.Rakso_The_Slayer pisze:Grzybki robiłem tak, że najpierw z jednej kulki formowałem kapelusz (jedną stronę spłaszczałem na paznokciu, drugą robiłem spiczastą zwyczajnie ściskając palcami dokoła) a potem z drugiej nóżkę (zwyczajny wałek) a na końcu wszysko składałem w jednosposób może dziecinny ale jakoś to wygląda.

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Masz talent
Bardzo fajny 'paszczak' 

Paszczak genialny jak na własnoręczny ulepek!
Troll miazga... Moja armia się chowa, jeśli ten "braciszek" ma tak całą armię pomalowaną...
Eh ile ja bym dał za takie towarzystwo
Jedziecie z koksem! Pomalować squiga nadeszła pora
Pozdrawiam!
Troll miazga... Moja armia się chowa, jeśli ten "braciszek" ma tak całą armię pomalowaną...
Eh ile ja bym dał za takie towarzystwo

Jedziecie z koksem! Pomalować squiga nadeszła pora

Pozdrawiam!
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
żabcia naprawdę imponująca, proporcje i kształty naprawde super, tylko jak ktoś powiedział wtygląda staro edycyjnie, i wiem dlaczego. Chodzi i małą ilośc szczegółów, to znaczy może nie tyle małą ilość , co sama ich wielkosć. te plamki, zrogowacizny (nie wiem jako to nazwać, moze łuski) powinny być mniejsze , i powinno być ich więcej
ale kurcze zazdroszcze ci bo wciąż malujesz i robisz postępy , a ja stoje w miejscu
ale kurcze zazdroszcze ci bo wciąż malujesz i robisz postępy , a ja stoje w miejscu

ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)