MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
wniosek Supełku jest jeden - za rok trzeba u nas zrobić Indywidualne DMP
baza terenów i stołów duża i ładna jest, ekipa organizacyjna mocna barrrdzo, koszty sal i organizacji - najniższe, koszty używek - najniższe zdecydowanie z masterowych miast,bierzemy Greena - głównego z DMP drużynowych do ekipy i jazda
a ocena malowania dobrze że będzie easy bo test wiedzy - jak już słyszałem nieco - będzie hard - nawet hardcorr - jak Murmandamus i tak na wszystko odpowie - he he
baza terenów i stołów duża i ładna jest, ekipa organizacyjna mocna barrrdzo, koszty sal i organizacji - najniższe, koszty używek - najniższe zdecydowanie z masterowych miast,bierzemy Greena - głównego z DMP drużynowych do ekipy i jazda
a ocena malowania dobrze że będzie easy bo test wiedzy - jak już słyszałem nieco - będzie hard - nawet hardcorr - jak Murmandamus i tak na wszystko odpowie - he he
Jak w żużlu IMP, albo IPP jak IMP nie przejdzie, a może MPPK?
no to fajnie jesli wszystko wyjdzie teraz tak jak trzeba, to nowa inicjatywa w polskim battlu moze ruszyc a to co dzik napisal - indywidualne dmp, to nie chodzi o dmp jako takie, ale o indywidualne mistrzostwa polski
ale teraz ludziska, to zglaszajcie sie!
ale teraz ludziska, to zglaszajcie sie!
Ale zróbcie to jako IPP- Indywidualny Puchar Polski, ja już IMP zrobiłem, Indywidualne Mistrzostwa Pomorza, chcę prawa autorskie do nazwy
pogadamy na masterze, bo to nie ma byc tylko nasza inicjatywa, ale chcemy poparcia ligii.
Jasiuu - Ty Skorsezie trailerowy - pociskaj tematJasiuuu pisze:hehe a kto wam trailer robił ? moge zrobic nieoficjalny ?
Pre DMP western to klasyk już
i respekt za to
a swoją drogą - drugie zadanie - zbliża się czas na teledysk Trzech Tenorów do nakręcenia
pozdr
Fotki osób zgłoszonych niszcząc pozwalają lepiej zrozumieć znaczenie haseł:Jerzyn pisze:ruszyla wreszcie w pelni strona masterowa. adres: http://lubelskikoziolek.pl
tam tez bedzie teraz aktualizowana lista zgloszonych. mozecie ja znalezc pod tym adresem: http://lubelskikoziolek.pl/viewpage.php?page_id=6
General Electric - Motor
Hesus El Saviorr - Supeł
Eisenkreutz - Mobi
raczej jak Jesus Christ Super Star
a kielon wyglada jak po konwersji
to znaczy konwersacji
a kielon wyglada jak po konwersji
to znaczy konwersacji