Że dano tyle kasy za wielką niewiadomą. Depay dzisiaj tragedia a Young bajka.-Qc- pisze:przeciez kilka postow temu pisales "tylko ten Martial" z nijakim smutkiem, że go kupiono ...
Young robi grę
Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Niewiadoma, dla nas, za to MU za miliony oplaca scoutow. Bez scoutow to kupowano Bebe
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Złamał mu nogę najpewniej, za to ewidentnie wchodzil w druga noge shawa to ze druga zahaczyl pilke to jakas kpnia, zeby nie wywalic go z boiska...
Ale juz wiecie dlaczego ronaldo skacze od dotkniecia - gdyby Shaw szukal symulki mialby cała nogę a tak bedziemy sie zastanawiac czy nie skonczyl mu debil kariery
Ale juz wiecie dlaczego ronaldo skacze od dotkniecia - gdyby Shaw szukal symulki mialby cała nogę a tak bedziemy sie zastanawiac czy nie skonczyl mu debil kariery
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Chelsea+arbiter - Arsenal 2:0 , wydrukowany mecz dla Chelsea. Zamiast wywalić z boiska Costę, który kolejny raz zachowuje się po bandycku, sędzia robi sobie jaja i ustawia spotkanie dla niebieskich, nie mając ku temu żadnego powodu... Jaja normalnie...
NO dokladnie. Beznadziejne to bylo, Costa powinien wyleciec od reki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najgorsze jest to, że po raz kolejny taki Costa przekonuje się, że uchodzą mu płazem tego typu zachowania i jest coraz bardziej pewny siebie, że nic mu nie grozi ze strony sędziów. Naprawdę przykro patrzeć na coś takiego. Nie rozumiem takiego sędziowania. Dla mnie to wręcz propagowanie bezsensownej agresji na boisku...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Co z tego? Arsenal stracił ważne punkty...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Lewy w 9 minut zgasił światło na Allianz Arena...
Kto mi ogarnie powtorke z komentazem Borka ma odemnie 5 piw. Szkoda, ze nie widzialem tego historycznego wyczynu w TV :/
Chociaz ten tez jest niekulawy
http://www.goalsarena.org/en/video/germ ... sburg.html
Chociaz ten tez jest niekulawy
http://www.goalsarena.org/en/video/germ ... sburg.html
bez przesady, bez krycia był ;P w sumie to przy żadnej bramce mu jakoś nie utrudniali życia
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE