próbowałaś?!? zawsze mnie zastanawiało jaki to ma smak...Yudokuno pisze:Aha: nie oblizuj palców
Yudo... mowa o metalowych figsach czy plastik też...?
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
próbowałaś?!? zawsze mnie zastanawiało jaki to ma smak...Yudokuno pisze:Aha: nie oblizuj palców
Ja metale zmywam wylącznie w Nitro i z doświadczenia mogę ci powiedzieć że jeśli skleil go cyjanoakrylem to po dluższym czasie (dzień-dwa) poza farbą (która wymaga moczenia tylko kilka minut) to i klej odejdzie.Lechu pisze:Dobra, teraz z innej beczki... Wpadł mi w ręce metalowy czołg i jakiś inteligent (jeden z poprzednich właścicieli) "skleił" go niemalże oblewając jakimś klejącym g*wnem... Dwa dni moczył się w świeżym dot-3 i nic... Części są tak zlepione jakby ktoś zaprawę murarską miał używać a nie klej... Muszę go rozczłonkować i oczyścić z kleju. Czy ktoś może mi polecić najmocniejszy środek do usuwania różnych siuwaxów z metalowych figurek? Oczywiście taki, który nie uszkodzi figurki.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
NIGDY plastiki!Smh pisze:próbowałaś?!? zawsze mnie zastanawiało jaki to ma smak...Yudokuno pisze:Aha: nie oblizuj palców
Yudo... mowa o metalowych figsach czy plastik też...?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Pigmenty sa odpowiedzią na Twoje potrzeby jeżeli chodzi o brudne ubranieQue pisze:czym najlepiej washować kolor fiolet, czerwony oraz jasną zieleń? i jak uzyskać efekt brudnego ubrania próbowałem agrax earth efekt nawet spoko ale za bardzo widać ten brąz niż taki brud ;D mowa o Skavenach
do washa typu agrax lub nieco jaśniejszego dodaj kropelkę brudnej z farbek wody. Efekt niezły imho.Que pisze:czym najlepiej washować kolor fiolet, czerwony oraz jasną zieleń? i jak uzyskać efekt brudnego ubrania próbowałem agrax earth efekt nawet spoko ale za bardzo widać ten brąz niż taki brud ;D mowa o Skavenach
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A tutaj do Wilków http://www.dakkadakka.com/dakkaforum/po ... 03997.pageNadel pisze:dzikki a możesz zapodać do tych niebieskich runów co znalazłeś?