Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Ma ktoś ogarnięty dobry, darmowy stream? Nie mam telewizorni a przydało by się chociaż jeden mecz z eliminacji zobaczyć :d
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Walnęliśmy dwa ładne gole, wydaje mi się że nasi kopacze starają się bardziej niż w meczu ze Szkocją. Szkoda tylko że sędzia to cipka i daje dwa razy mniej kartek Irlandczykom niż powinien.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ale imo Pazdan mogl spokojnie wyleciec za ten faul na Longu, za nastepny kartka tez - w ogole malo tych kartek leci.
Btw - drugoigowcy? Sam Coleman robi z prawego skrzydla autostradę
A btw czy mi sie wydaje czy wawrzyniak gra mecz zycia?
Btw - drugoigowcy? Sam Coleman robi z prawego skrzydla autostradę
A btw czy mi sie wydaje czy wawrzyniak gra mecz zycia?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A ze Szkocją sie nie starali? Wyrównanie padło w ostatnich minutach i było widać walke do końcaMajestic pisze:Walnęliśmy dwa ładne gole, wydaje mi się że nasi kopacze starają się bardziej niż w meczu ze Szkocją. Szkoda tylko że sędzia to cipka i daje dwa razy mniej kartek Irlandczykom niż powinien.
''If you show your teeth, bite''
A to cos zmienia?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."