Grolshek pisze:FC Drukarnia. Tyle w temacie.
Jak dobrze, że byłem w kinie na Loganie

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Grolshek pisze:FC Drukarnia. Tyle w temacie.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Realowi drukują cały sezon, GrolsiuGrolshek pisze:FC Drukarnia. Tyle w temacie.
UEFA to burdel.smiejagreg pisze:Jak tam chłopcy po meczu Realu? Kolejne drukarstwo że aż miło. Trzeba było wywalić Vidala, bo było groźnie. A że Casemiro zamiast Vidala miał wylecieć, to już nie wspomnę... Cóż, żeby dostać czerwień grając przeciw Realowi wystarczy ... czysto wybić piłkęA jak widać, że 10 gości też zagraża, to najlepiej uznać gola z metrowego spalonego, żeby już nie było złudzeń. Nie da się tak grać... Coraz rzadziej oglądam mecze. akurat tego chciałem obejrzeć, a tu to samo, co w lidze
, ech ...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Boli cię, że taka chujowa jest ta wisełka?Szczwaniak pisze:Juventus zapraszam do oglądania a nie jakieś panienki
Fakt faktem, że masakra co sędziowali wczoraj. jak bym legię oglądał.
Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr, pzdrBobson pisze:Boli cię, że taka chujowa jest ta wisełka?Szczwaniak pisze:Juventus zapraszam do oglądania a nie jakieś panienki
Fakt faktem, że masakra co sędziowali wczoraj. jak bym legię oglądał.