Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Diablo III
mortar to jest jakaś masakra jak sie gra magiem... nawet na chwilę się nie można zatrzymać.
ale wszystko da się jakoś przeżyć jak mamy dużo miejsca do biegania. Mnie najbardziej irytują elity zaraz po wejściu do jakichś podziemi/kanałów gdzie nie ma miejsca na ruch, a dalej w korytarzach pełno mobów. Już mi się zdarzyło ze 3-4 razy resetować level bo się po prostu nie dało przejść dalej :/
Odnośnie pvp to jakoś mi się to nie widzi przy obecnym balansie gry. Skoro taki mój mag wali krytyki po 70k dmg mając 30k hp... to trzeba będzie mieć po 1500 rezist all by przetrwać więcej niż 2 strzały...
ale wszystko da się jakoś przeżyć jak mamy dużo miejsca do biegania. Mnie najbardziej irytują elity zaraz po wejściu do jakichś podziemi/kanałów gdzie nie ma miejsca na ruch, a dalej w korytarzach pełno mobów. Już mi się zdarzyło ze 3-4 razy resetować level bo się po prostu nie dało przejść dalej :/
Odnośnie pvp to jakoś mi się to nie widzi przy obecnym balansie gry. Skoro taki mój mag wali krytyki po 70k dmg mając 30k hp... to trzeba będzie mieć po 1500 rezist all by przetrwać więcej niż 2 strzały...
1/8 * 25%
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
enrage timer to jak za dlugo bijesz elitke to odpala sie nad glowa taka czaszka i zadaje CI spory dmg na sekunde, w wileu przypadkach trzeba od nowa bic
a co do butchera to fakt ma takiego enraga ze wszystko sie pali ale na dolnej kracie przy scianie ogien nie siega![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
a co do butchera to fakt ma takiego enraga ze wszystko sie pali ale na dolnej kracie przy scianie ogien nie siega
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
enrage timer jest prawdopodobnie tylko na inferno i odpala sie pomiedzy 5-7min bicia elity. Gdyby nie to to sklad 4szamanow/tankow i tak by wszystko przeszedl. Jak sie wszyscy chwala to ja wczoraj rozpoczolem 4akt inferno szamanem i nie moge 1 bosa przejsc skladem ktorym zrobilem caly 3akt
Pojawi się po kilku godzinach. Czasem tak się zdarza.eliah91 pisze:Mam problem z domem aukcyjnym. Kupiłem przedmiot, pobrało mi kasę z konta, transakcja jest w zakładce "ukończone" ale przedmiotu nie ma. Miał już ktoś taki problem?
Enrage pojawia się tez na Hellu, tyle że da się z nim powalczyć jeszcze kilkanaście sekund.
Ja gram magiem, i obecnie utknąłem na Belialu w 2 akcie... ze 20 razy już próbowałem i nie mogę wyjść z pierwszej fazy -.- Będę musiał jakiegoś tanka znaleźć.
Czy da się gdzieś kupić diablo 3 za mniej niż 260 zł? Pół godziny googla i dupa, same drożyzny.