Co tam słuchacie obecnie? czy też ogólnie?

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

dzisiaj bylem na kolejnym Blitzkriegu i powiem wam tyle.. Rotting Christ rulazz, tak zajebistego koncertu w tej stylistyce dawno nie widzialem, po prostu cala sala w Uchu byla jednym wielkim pogiem. piosenki wyjebiste, zroznicowane z zajebistym klimatem (nigdy dotad za bardzo ich nie lubilem..), Vader tez wypadl zajebiscie (nigdy w zyciu nie widzialem ich lepiej grajacych), ale przy Rotting Christ to byli pikusiami..

pzdr !!

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Thurion ma rację! U nas Blietzkrieg był przedwczoraj. Choć Inacantation zagrało z dupy, Funerus też, to jednak Rotting Christ poprostu zmiotło wszystko. Vader zagrał tak sobie, nie zagrali "The sword of witcher" :? Swoją droga właśnie chciałem napisać o swojej świeżej fascynacji Rottingiem a tu Thurion mnie opinią ubiegł :wink:
"King of a stellar war" rządzi!
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Mastema pisze:Thurion ma rację! U nas Blietzkrieg był przedwczoraj. Choć Inacantation zagrało z dupy, Funerus też, to jednak Rotting Christ poprostu zmiotło wszystko. Vader zagrał tak sobie, nie zagrali "The sword of witcher" :? Swoją droga właśnie chciałem napisać o swojej świeżej fascynacji Rottingiem a tu Thurion mnie opinią ubiegł :wink:
"King of a stellar war" rządzi!
ja najbardizej lubie "In domine Sathana" ale nie wersje z plyty, a z plyty to "Athanati Este" :P

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

thurion pisze: ja najbardizej lubie "In domine Sathana" ale nie wersje z plyty, a z plyty to "Athanati Este"
Jak się bardziej zapoznam z ich twórczością to zapewne będę wiedział o co chodzi :wink: póki co: kombinowanie ich albumów :wink:[/quote]
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
Nordri
Chuck Norris

Post autor: Nordri »

Aj, a ja w tym roku nie usłyszałem "Under the name of Legion" na żywo, bo Blitzkrieg ominął Szczecin. A funduszy miałem zbyt mało żeby do Zielonej Góry jechać. Dużo zagrali z Theogonii?

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Ja katuję siebie ostatnim Nightwishem. Muzycznie nadal klasa, wokalnie jednak herezja. Album wyszedł wprawdzie w dwóch wersjach, tzn. pełnej i instrumentalnej dla tych, którzy nie będą mogli przekonać się do Anetki. Coś jest nie tak z tą muzą, bo czuję się jakbym do punkrocka wrócił - jak tego słucham jestem cały czas wkurwiony :shock:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Nordri pisze:Aj, a ja w tym roku nie usłyszałem "Under the name of Legion" na żywo, bo Blitzkrieg ominął Szczecin. A funduszy miałem zbyt mało żeby do Zielonej Góry jechać. Dużo zagrali z Theogonii?
nie, wogle jakos dlugo nie grali... o dziwo grali jako support nie tylko Vadera ale jeszcze Krisiun... a jak to moj kumpel ujal... Vader powinien Rottingowi buty czyscic z punktu widzenia calej tworczosci... ale pewnie dlatego ze to Polska wiec polski zespol byl najwieksza gwiazda

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Ja słucham teraz głównie Hammeralla, Nightwisha (oczywiście bez Anetki tylko z Tarją), i trochę soundtracków :).

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Niedawno wydobyłem z czeluści interneta Korpiklaani :) A wczoraj byłem na ich koncercie. Powiem że to zajebista muzyka :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

1sze to dno... 2gie to zajebiaszcza klasyka :D

Sykstus
Masakrator

E tam fajny kawałek :P Lubie te południowe klimaciki :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Thurion, Down to dno?! :shock:
sorki, ale smiem twierdzic, ze bredziesz :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Path: tak jak uwielbiam wokal Sandry "na sik", tak akurat ten kawałek wolę w wersji instrumentalnej.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Ale to tylko przykład był :P Akurat w wersji instrumentalnej na youtubie ledwie co słychać :P

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Szaman pisze:Thurion, Down to dno?! :shock:
sorki, ale smiem twierdzic, ze bredziesz :twisted:
nie lubie Pantero podobnych konfederackich brzdąkań, tak juz mam :wink:

Sykstus
Masakrator

Ale nie masz prawa mówić że to Dno :P Qrde ciekawe ale Apocalyptica grała z praktycznie większością wokalistów/gitarzystów zespołów które słucham :P Nawet Z Bullet For My Valentine czy Rammstein..

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Sykstus pisze:Ale nie masz prawa mówić że to Dno :P
no dobra, wiec:
w mojej subiektywnej opinii nie jest to muzyka najwyzszych lotów ;)

Sykstus
Masakrator

No już może być :P Słyszał ktoś może kiedy Metallica wydaje swoją nową płytkę => kiedy u nas będą w spodku :P

Awatar użytkownika
Nordri
Chuck Norris

Post autor: Nordri »

Lunn pisze:Niedawno wydobyłem z czeluści interneta Korpiklaani :) A wczoraj byłem na ich koncercie. Powiem że to zajebista muzyka :)
No muzyka po prawdzie zacna. Niestety fundusze nie pozwoliły się do Wrocławia wybrać (kto ustalał cenę biletu!?). Ale 1 września byłem na koncercie Skyforgera (łotwski folk/folk-metal) w grodzie na Partynicach. Koncert po prostu niezapomniany (klimat! klimat! klimat!), polecam zapoznanie się z twórczością.

Zablokowany